Šógunův popravčí

Šógunův popravčí
CREW Manga
-10 % sleva
Žánr:
Historické
Scénář:
Kazuo Koike
Kresba:
Góseki Kodžima
Překlad:
Anna Křivánková
Datum vydání:
8. říjen 2024
Počet stran:
756
Vazba:
brožovaná
Tisk:
černobílý
Formát:
145 × 215 mm
Jošicugu, Asaemon Jamada třetí, je oficiální šógunův otameši. To znamená, že pro šóguna testuje kvalitu mečů – a to na tělech živých či mrtvých odsouzenců.
Ačkoliv jsou jeho životní příběhy smyšlené, vycházejí ze skutečných událostí a jsou s velikou pečlivostí zasazené do kontextu historických reálií. Není divu, když jsou pod touto knihou podepsaní dva giganti japonského samurajského komiksu, autoři proslulé série Vlk samotář a mládě, Kazuo Koike a Goseki Kodžima!

Komentáře 8

Anonym_9599371 #287143

Vydání Šógunova popravčího se po roce problémů blíží do finiše, takže už mi to nedá se nezeptat: Původní série vyšla v Japonsku v 10 svazcích. Během oznámení mangy jste říkali, že chcete sérii podobně jako u Crying Freemana vydávat ve větších svazcích a mělo by to vyjít na 5 dílů. Ale na české obálce vlastně žádné číslo není - Takže jak to bude? Nakonec půjde jako u Black Jacka jen o seznámení se sérií a nebude se vydávat celá?

Fort

Fort #287144

@Anonym_9599371 Teď ti nic konkrétního neodpoví. Do konce roku je informační ticho, počkej si na oznamovačku, prosinec-leden.
Teď ti jen odpoví, že momentálně se druhý svazek neplánuje.

mm13

mm13 #287152

@Jiří Pavlovský Zatiaľ si to neplánujem kúpiť. Uvidím podľa toho, či vyjde aj druhý zväzok. Rád by som, ale musím mať istotu, že to vyjde celé.

Alfi

Alfi #287158

@Jiří Pavlovský Pane Pavlovský, offtopic, ale existuje niečo ako Auditorium na starom webe? Inak mangu nemusím ale Popravčího koupím.

Jiří Pavlovský

Jiří Pavlovský #287161

@Alfi Ano, je to zapadlé až dole - klikněte na auditko a sjeďte dolů . Pracuje se na úpravě.

Fort

Fort #287168

@mm13 To se zasmějeme, až třeba za pět let vyjde druhý svazek, první bude vyprodán a ty si tu budeš stěžovat, že si nekoupíš druhý svazek, když není první :)

Za mě jasná koupě.

Skull

Skull #287170

@Fort Za mě taky. Když si to nekoupíme, tak se to neuchytí, že ano...