All You Need Is Kill - Stačí jen zabíjet

All You Need Is Kill - Stačí jen zabíjet
CREW Manga
-10 % sleva
Žánr:
Akční a dobrodružné , Fantasy a sci-fi
Scénář:
Rjósuke Takeuči Hiroši Sakurazaka
Kresba:
Takeši Obata
Překlad:
Anna Křivánková
Datum vydání:
30. listopad 2023
Počet stran:
428
Vazba:
brožovaná
Tisk:
černobílý
Formát:
146 × 215 mm

Základní cena: 549 Kč Vaše cena s DPH: 494 Kč

Chcete zkusit mangu, ale odrazují vás nekonečné série? Tak tohle je to pravé pro vás. Kompletní příběh v jedné samostatné knize od legendárního autora série Death Note!

Když na Zemi zaútočí vražedná mimozemská monstra, je Keidži Kirija jenom jedním z mnoha rekrutů, vyslanými v moderní bojové zbroji zabíjet... a umírat. A Keidži také téměř okamžitě umře – jen aby se vzápětí probudil ráno před bitvou, opět byl vyslán do boje a opět zemřel. A znovu. A znovu. Keidžiho jedinou nadějí na únik z ubíjející časové smyčky je přijít na způsob, jak zvítězit nad nepřáteli. Jenže jak toho dosáhnout, když jediné, co kolem existuje, je smrt?

Pod manga adaptací slavného příběhu (který inspiroval i film s Tomem Cruisem, Na hraně zítřka) je podepsaný mj. Takeši Obata, jeden z tvůrců série Death Note – Zápisník smrti!

Co na All you need is kill říkají čtenáři?

Protože se mi film moc líbil, koupil jsem i komiks, který je naprosto SUPER! Přečetl jsem to jedním tahem. Doporučuji ostatním (i "nemangařům"). :) /goldsmidchen/

ahle manga vás dovede strhnout. /Kaylin/

Komiks je podle mého o mnoho lepší než film, má logiku, spád i emoce. Až si říkám, že dám i filmu druhou šanci. Stačí jen zabíjet je podle mého názoru manga vhodná i pro nemangisty. Sečteno podtrženo: chytlavá a zábavná akční oddechovka. /Schramm/

Dost zábavná jednohubka s atraktivním námětem časové smyčky. /Kazumaki/

Uvedené komentáře byly přejaty ze serveru www.comicsdb.cz

Galerie 10

Komentáře 0

Zatím zde není žádný komentář.