Ryby - Útok z hlubin

Ryby - Útok z hlubin
CREW Manga
-10 % sleva
Žánr:
Horor, zombie, thriller
Scénář:
Džundži Itó
Kresba:
Džundži Itó
Překlad:
Anna Křivánková
Datum vydání:
17. únor 2022
Počet stran:
404
Vazba:
brožovaná
Tisk:
černobílý
Formát:
145 × 215 mm

Základní cena: 499 Kč Vaše cena s DPH: 449 Kč

Tadaši se rozhodne udělat své přítelkyni radost výletem k moři, ale v okinawských vodách číhá nebezpečí, které je jak smrtící, tak mimořádně odporné. Podivné rybí příšery se brzy stanou hrozbou nejen pro Tadašiho dovolenou, ale i pro celé Japonsko, a zdá se že před nimi není úniku.

Komiks obsahuje v kompletní podobě jedno z nejslavnějších děl japonského mistra hororu, Džundžiho Ita (Spirála). Je to temný příběh, ve kterém se střetává Lovecraft s Clivem Barkerem. Pokud Čelisti donutily lidi, aby se báli chodit do moře, po tomhle komiksu se budete bát chodit i kolem akvária.

Galerie 10

Komentáře 6

Radek Blacksad #271457

Toto vypadá dosť dobre, asi to bude prvá manga ktorú si kúpim :)

robur

robur #271458

Jsem velice mile překvapen. Ačkoli jsem zpočátku vůbec neuvažoval o koupi, nakonec mi to nedalo a ze zoufalství (nic pro mne zajímavého nyní nevychází) jsem si výtisk pořídil - při nejhorším bych ho věnoval charitě. Vůbec ale nelituji a na charitu.... Doopravdy povedený příběh, sice v určitém směru uhozený, který se čte lehce a jedním dechem. Připomínku bych měl jen k marketingu. Stavět prodej na rybách, jak v názvu tak na obálce, mi jako suchozemci nepřipadá vhodný, zvlášť když příběh na nich vlastně moc nestojí.

Radek Blacksad #271459

No, tak po prečítaní mám trochu zmiešané pocity. Hlavné postavy mi išli dosť na nervy a sklamalo ma aj to, že to nebola až taká krvavá vyvražďovačka ako som čakal, ale zase ako celok som to zhltol na jedno posedenie a bavilo ma to. Scény so žralokom bielym asi vrchol a je to aj kvalitne nakreslené.

Díky za túto mangu a to som ju skoro nekúpil, lebo kamarát predajca v Brlohu ma od toho vytrvalo odhováral :)

Radek Blacksad #271460

Ako sa vlastne táto zábavná rybacia hororovka predávala/predáva? Dúfam, že dobre.

Darker

Darker #271461

V minulém řebříčku byla myslím někde kolem 5 místa, tak asi velmi dobře ;)

Pavlovský

Pavlovský #271462

Ryby si nestojí špatně. Není to taková pecka jako Ghost in the Shell, ale rozhodně to není neúspěšný titul. Tak uvidíme, jak budou dál prodeje pokračovat.