Parcela 13

Parcela 13
-10 % sleva
Série:
Parcela 13
Žánr:
Horor, zombie, thriller
Scénář:
Steve Niles
Kresba:
Glenn Fabry
Překlad:
Filip Ženíšek
Datum vydání:
20. srpen 2024
Počet stran:
124
Vazba:
brožovaná
Tisk:
barevný
Formát:
168 × 258 mm

Základní cena: 349 Kč Vaše cena s DPH: 314 Kč

RODINA SE STĚHUJE PŘES PŮL ZEMĚ A VE STARÉM BYTOVÉM KOMPLEXU OBJEVÍ NĚCO HRŮZOSTRAŠNÉHO. DOKÁŽOU PŘEŽÍT NOC?
V roce 1670 v malé kolonii ve Fairfaxu ve Virginii Robert Wyatt zabil svou rodinu a pak si sáhl na život. Rada města uspořádala soud, shledala Wyatta i jeho rodinu vinnými ze smrtelného hříchu a uvrhla jejich těla do nesvaté půdy na celou věčnost – anebo ne? Když se mladý pár se třemi dětmi přestěhuje do tajemné bytovky, brzo začnou vidět přízraky dávno mrtvé rodiny Roberta Wyatta. Tajemství domu – i jeho nástrahy – se s každou další hodinou jen prohlubují, zatímco se mladá rodinka snaží utéct hrůzám všude kolem.
Tato sbírka obsahuje poprvé v tištěném vydání 1. až 5. číslo původní série DC Comics PARCELA 13 od Stevea Nilese (30 dní dlouhá noc) a Glenna Fabryho (Preacher/Kazatel).


 

Galerie 8

Komentáře 5

zgrywus

zgrywus #287045

Zdravím, jen takové upozornění. Ludvík XIV. sice vládl v roce 1670, ale ve Francii, nikoli v Anglii. Takže pokud se nejedná o nějakou důmyslnou scénáristickou kličku, tak na první stránce ukázky máte chybku.

Jiří Pavlovský

Jiří Pavlovský #287049

@zgrywus Díky... zjistíme, jestli je chyba v překladu nebo už v originále. Koneckonců, amíci si zase s evropskou historií moc hlavu nelámou.

mike72

mike72 #287050

@zgrywus Ale zase Ludvík přišel s uzákoněním trestů za sebevraždu - takže sice je od autora blbost vzít tohle a pak zasadit příběh do bývalé anglické kolonie, ale nevim jestli tohle považovat za chybu, nebo za uměleckou licenci.

(Překlad je správně, v AJ je to taky tak.)

zgrywus

zgrywus #287051

@mike72 No, pokud si správně vzpomínám na přednášky z dějin anglického práva, tak pokroková Anglie měla tresty za sebevraždu (včetně propadnutí dědictví králi) už od Jindřicha VIII.
Ale pokud to má Niles takhle, tak asi ani nemá cenu namítat, že v roce 1670 ještě žádná pevná britská vláda být nemohla, protože království Velké Británie ještě neexistovalo :)

Messiah

Messiah #287060

Já se tak těšil...trošku zklamání že je to brožka. Tomuhle by hardback strašně slušel!!!