Batman/Spawn

Batman/Spawn
-10 % sleva
Žánr:
Superhrdinské , Akční a dobrodružné
Scénář:
Todd McFarlane
Kresba:
Greg Capullo
Překlad:
Jan Kukrál
Datum vydání:
Prosinec 2024
Počet stran:
280
Vazba:
vázaná s přebalem
Tisk:
barevný
Formát:
168 × 258 mm
Jako malý chlapec byl Bruce Wayne svědkem vraždy svých rodičů při nesmyslném násilí. Rozhodl se zasvětit svůj život boji se zločinem v Gothamu. Stal se z něj maskovaný mstitel – Batman. 

Dekorovaný voják Al Simmons zemřel v boji, ale dostal šanci, aby mohl znovu vidět svoji ženu. Za cenu vlastní duše... Simmons se poté znovuzrodil jako elitní válečník armády pekla – Spawn.

Batman i Spawn dosud existovali v oddělených realitách a jejich bitvy se toho druhého netýkaly. Jenže Soví tribunál dal do pohybu plán, který má poštvat Temného rytíře proti Zplozenci pekla. Nezáleží na tom, kdo vyhraje. Obyvatelé Gothamu – a zřejmě i celé lidstvo – budou trpět, pokud naši hrdinové neprohlédnou intriky tribunálu a nespojí proti němu své síly. 

30 let se k tomu schylovalo. Až nyní je nedočkavě vyhlížená spolupráce dvou velikánů, komiksových vizionářů TODDA McFARLANEA (Spider-Man, Spawn) a GREGA CAPULLA (Batman, The Creech), konečně realitou. Kniha Batman/Spawn obsahuje Batman/Spawn, sešit č. 1 z roku 2022, plus příběhy Batman/Spawn: Ďábel války, sešit č. 1 a Batman/Spawn, sešit č. 1, původně vydané v roce 1994. Bonus tvoří bohatá galerie, stejně jako pohledy do zákulisí tvorby z originálních i nových speciálních vydání.

Komentáře 0

Zatím zde není žádný komentář.