JE TEMNÝM RYTÍŘEM. A KAŽDÝ RYTÍŘ MUSÍ VYBOJOVAT MNOHO BITEV.

Každý den přináší nová nebezpečí. Každá moc způsobí nové noční můry. Staří přátelé umírají, noví nastupují místo nich. Známí nepřátelé se navracejí o poznání silnější a hnáni palčivější zlobou. Válka Temného rytíře o duši zmučeného Gothamu v plné síle běsní dál.

Čeká ho cesta z věznice Blackgate do Arkhamova ústavu. Střetne se s Clayfacem i Catwoman. Vystoupá k nebi se Supermanem a padne do hlubin truchlení za Robina. Stane se inspirací nových bojovníků v nekončícím zápase proti zlu - a znovu si připomene své vlastní začátky v dobách šíleného Roku nula.

Nic z toho však Temného rytíře nezlomí. Vzbuzuje hrůzu. Přináší naději. Předvádí silám dobra i zla, že Batman není pouhým člověkem. Batman je ideálem. A ideály jsou věčné...

Scott Snyder a Greg Capullo vzbudili svým pojetím Batmana v komiksovém světě absolutní nadšení - ať už šlo o SOVÍ TRIBUNÁL, SMRT RODINY nebo ROK NULA. Nyní si poprvé můžete přečíst i samostatně stojící příběhy, které se odehrávaly mezitím. Budete svědky Batmanova truchlení za mrtvého syna, infiltrace Arkhamova ústavu a pátrání po sériovém vrahovi. Události, které se odehrávají v časovém rozmezí od ROKU NULA až po BATMAN ETERNAL, působivě prohlubují a obohacují svět jedné z nejoblíbenějších komiksových sérií současnosti.

K SNYDEROVI a CAPULLOVI se tentokrát připojí i hvězdný výběr hostů, například ANDY KUBERT, ALEX MALEEV, ANDY CLARK, DUSTIN NGUYEN, WES CRAIG, MATTEO SCALERA, JAMES TYNION IV a MARGUERITE BENNETTOVÁ! Toto souborné vydání obsahuje komiksy BATMAN č. 0, 18-20, 34 a BATMAN ANNUAL č. 2.

Galerie 10

Komentáře 0

Zatím zde není žádný komentář.