Venom 1: Rex

Venom 1: Rex
-10 % sleva
Série:
Venom
Žánr:
Superhrdinské , Akční a dobrodružné
Scénář:
Donny Cates
Kresba:
Ryan Stegman
Překlad:
Filip Drlík
Datum vydání:
16. listopad 2021
Počet stran:
148
Vazba:
brožovaná
Tisk:
barevný
Formát:
168 × 258 mm

Základní cena: 369 Kč Vaše cena s DPH: 332 Kč

V NEWYORSKÉM PODZEMÍ PROCITLO PRASTARÉ PRVOTNÍ ZLO.
 
A SPOLEČNĚ S NÍM PROCITLO NĚCO SROVNATELNĚ ZLÉHO i v nejhanebnějším ze snovačů pavučin – ve Venomovi! Tento symbiont nadále zůstává smrtícím ochráncem nevinných v New Yorku, dříve nevídaná hrozba ho však může přinutit vzdát se všeho, co je mu drahé – včetně jeho lidského hostitele, Eddieho Brocka. Jen co Eddie a Venom seberou síly, aby se postavili vůbec nejmocnějšímu soupeři, jakému kdy čelili, do cesty se jim postaví někdo jiný: Miles Morales, Spider-Man! Dva nejhustší tvůrci dnešního komiksového světa, Donny Cates a Ryan Stegman, uvrhnou společnými silami Venoma do noční můry staré skoro jako vesmír sám.
 
OBSAHUJE SEŠITY VENOM (2018) č. 1–6 AUTORŮ DONNYHO CATESE, RYANA STEGMANA, JP MAYERA A FRANKA MARTINA.

Galerie 8

Komentáře 5

Jermis #270996

Dobrý den, chci se zeptat jestli tahle série bude pokračovat, případně jestli máte v plánu ji vydat celou?

Děkuji :)

Rollman

Rollman #270997

Jermis: Ja osobně si myslím, že ji určitě vydají celou. Za 1. Venom ma ted u nás celkem boom a chystá se filmová trojka a spoustu dalších projektů, takže by byli proti sobě. Za 2. Už dlouho crew nedělá to, že něco načnou nedokončí to. Za 3. Prodeje 1. dilu se zdají být v pohode. Každopádně osobne doufám, že pak ještě k tomu nebo po tom dovydají miniserii King in Black, která navazuje a ma tuším jen 5 sešitů. Dále doufám, že pak budou navazovat na Venoma, který po tady tom Runu od Catese začal psát někdo jiny a navazuje to :)) Uvidíme.

Fimi #270998

Rollman po Catesovi to převzal Awing který napsal Immortal Hulka kterého crew taky vydá, Cates zase převzal po Awingovi Immortal Hulka....

Rollman

Rollman #270999

Fimi; Tak to je paráda. To jsou same dobre zprávy. Ja osobne doufám, že se dočkáme i nového Strange u nás, včetně Death of Strange, protože v MCU se dost rozjel a byla by škoda toho nevyužít, skor, když začíná stejny autor nový Run s novým kouzelníkem :)) A spoustu dalšího bych si přál. Jako Moon knighta, který bude mít serial a doufám i v noveho Thora od Catese, jelikož k premiéře 4. dilu v MCU se to přímo nabízí.

Fimi #271000

Rollman přesto že už pláštěnky nečtu tak už jen za tebe v to doufám taky..