EXISTUJE ZPŮSOB, JAK ZASTAVIT TEMNOTU?

Monumentální finále superhrdinské trilogie, která se prohnala celým mnohovesmírem!
Ti nejlepší komiksoví scenáristé a kreslíři (Scott Snyder, John Tynion IV, Grant Morrison, Jeff Lemire, Joshua Williamson, Greg Capullo, Brian Hitch a Howard Porter) se sešli, aby uzavřeli děsivý boj s nebezpečím z Temného vesmíru, který se snaží pomstít a stáhnout
náš svět k sobě do hlubin!
A zatím se zdá, že ať se pozemští hrdinové spojí, ať udělají cokoliv, je to buď naprosto marné, nebo to spíš jejich protivníkům ještě nahrává.
A Batman je stále nezvěstný...

Galerie 8

Komentáře 19

jh666

jh666 #270068

Dotaz, ten nápis "Temný vesmnír" na hřbetě přebalu je hromadná chyba?

Pavlovský

Pavlovský #270069

Hromadná. A nikdo si toho nevšiml. Teď budeme řešit, co s tím.

Fefty #270070

Třeba já to (a nejen v kontextu toho, co se děje např. v Argu nebo Albatrosu) považuju za takovou drobnost, že bych to neřešil a ušetřené prostředky navrhuju věnovat na podporu vydávání kvalitních méně prodejných komiksů :-)

ňouma #270071

Fefty: Úplně souhlasím. A kvůli jednomu písmenku se přece vůbec nic neděje.

Fimi #270072

Stáhněte všechny výtisky a pošlete majitelům náhradní hřbety

brum brum #270073

Fimi, náhradní hřbet bych bral, ale tady asi budou stačit přebaly ;-)

jh666

jh666 #270074

Ten náhradní přebal mi přijde jako fajn nápad. Ale jinak je pravda, že proti kiksům jiných nakladatelství je tohle prkotina.

Fefty #270075

Vím, že se Crew ke svým nemnohým kiksům staví čelem mnohem víc, než kterékoli jiné nakladatelství a předpokládám (spíš se obávám), že i tady bude chtít vytisknout přebaly a distribuovat je i těm, co už to mají - mně by v tomto případě bylo líto toho času a peněz, které lze namísto prkotiny investovat do něčeho pořádného. Ale chápu, že jsou hnidopiši, kterým záleží i na jednom písmenku a chápu, že si Crew bude chtít udržet čistý štít. Vždycky je to o tom, kde leží ta hranice - pro mě by v tomto případě bylo legitimní řešení kašlat na to úplně :-)

brum brum #270076

Taky bych to nechal, kdybych o tom mohl rozhodnout. Nebo bych nechal udělat nové, opraveé přebaly, ty poslal tam, kam byly poslané komiksy, aby to dodávaly jako druhý náhhradní obal (s tím původním), případně kvůli reklamacím u už prodaných kusů, a stahováním nákladu a výměnou bych se nezabýval. Je to moc práce a eshopy při objednávce mohou dát knihu do nového přebalu a tomu novému přebalu se nic nestane, když bude uvnitř kniha.

Když už jsme u těch chyb ostatních, tak mě zarazilo, a dost, že když už se stala ta chyba s bublinama, že nakladatelství vůbec nedalo na lidi, co psali na FB nebo na databázi, kde se mým přesným odhadem tak třetina pozastavovala nad tím, že se tam bude něco vkládat. Už tohle je mohlo varovat, že lidi to spíš nepřijmou, než přijmou, a jít cestou dražšího, pracnějšího, ale pro prodej velmi drahé knihy a snížení ztrát na minimum asi jediného množného řešení v podobě tisku nového sešitu s celou kapitalou s tvrdšími deskami jako univerzální řešení PLUS k tomu ten původně zamýšlený sešit pro vložení, aby se pak zákazník rozhodl sám, čemu dá přednost. A jít s cenou lehce dolů, aby si tím u lidí šplhli. Zisky by asi nebyly, možná i nějaká ta ztráta, ale když už k tomu průseru došlo, tak je podle mě nesmysl jet dál po původní linii a spoléhat na to, že si to stále většina lidí koupí. Takhle jim to zůstane na ocet.

Pavlovský

Pavlovský #270077

V pondělí to budeme řešit. Ta varianta s novými obálkami je nejpravděpodobnější.

ňouma #270078

Pavlovský: Je vidět že jste opravdu třída. O to víc vás mám rád. Mně teda nic posílat nemusíte, jako ten obal, ale to vás asi nevytrhne.

Skot

Skot #270079

Také si myslím, že je nesmysl tisknout a rozesílat náhradní přebaly. A také si myslím, že případné ušetřené peníze by bylo vhodné utratit za méně prodejné ale kvalitní komiksy evropské produkce. Oceňuji přiznání chyby. svědčí o solidnosti firmy.

Fimi #270080

Podobný kiks se vám povedl i na specialce Hitgirl ale mně je to jedno, důležité věci vypadají jinak

Pavlovský

Pavlovský #270081

Takže... zítra se budou odvážet věci, co máme na skladu a tam se bude obálka přebalovat přímo v tiskárně. Do prodeje se Metal 3 vrátí tedy až během ledna. Pak to budeme postupně vyměňovat v distribucích a knihkupectvích. Pokud už komiks máte, budete si moc na našich prodejnách vyzvednout správný obal. Nebo se samozřejmě předá jiným způsobem. Díky za pochopení a ještě jednou se omlouváme.

ňouma #270082

Pavlovský: Řek bych že Metaly s chybou budou mít jednou velkou sběratelskou cenu. Komu se je povede ještě koupit, ten bude mít doma velkou vzácnost. A třeba to pak za hodně let prodá za hodně peněz nějakýmu sběrateli.

brum brum #270083

ňoumo, ty už jsi jak někteří z databáze, tam je taky pár expertů, co vidí za každou chybou sběratelskou hodnotu pro budoucnost :-D
Je možné, že až se kniha vyprodá, úplně, tak u dvou použitých knih ve stejném stavu bude tou cennější ta, která bude mít oba obaly, to jo. Tak o pade.

ňouma #270084

brum brum: Tak si dám na conu podepsat tu knihu od mistrů Pavlovského i Litoše. A budu potom počítat přirážku 50 korun za obal a 50 za jeden podpis. To už je 150Kč, to jde. Samozřejmě si dělám legraci. Ale na druhou stranu proč by se měli podepisovat jenom autoři komiksů? Ať už mám komiks od Crwe nebo BBartu, dělaj na tom stejný lidi. Ať už je to Connerová a Palmiotti, Fontanová, Williams, King nebo třeba nějaká manga, můžu to mít díky těmhle lidem. Takže když by se někdo měl podepisovat, tak by to byli právě oni.

TonyT

TonyT #270085

Brum Brum - mám Limitku Providence do

TonyT

TonyT #270086

Brum Brum - mám Limitku Providence doma a s vložením problém nemám, pořád je to krásná kniha, větší problém mám s obsahem :-)) a že jsem se průběžně na Lovecrafta připravoval. Mě to přijde že všichni knihu kritizují,
protože se jí bojí a nechtějí jí číst :-) (omlouvám se za předchozí chybu)