Znovuzrození hrdinů DC: Batman: Noc nestvůr (brož.)

Znovuzrození hrdinů DC: Batman: Noc nestvůr (brož.)
-10 % sleva

Základní cena: 299 Kč Vaše cena s DPH: 269 Kč

ZDE JSOU NESTVŮRY
Je to bouře století a řítí se přímo na Gotham City. Strážci této rozrůstající se aglomerace - Nightwing, Batwoman a sám Batman - si myslí, že jsou připraveni na nejhorší.
Nemají zdání, co je čeká.
Následkem pokusů hrůzného učence, doktora Huga Strange, se s bouřkou začala na město snášet i smršť nestvůr. Obrovití tvorové pochodují po ulicích, terorizují obyvatele a zpochybňují schopnosti i těch největších gothamských hrdinů.
Dokáží Temný rytíř a jeho spojenci zastavit ničivý příval? Nebo bude noc nestvůrných lidí znamenat Batmanův pád?

To se dozvíte v knize BATMAN: NOC NESTVŮR, prvním crossoveru z éry Znovuzrození hrdinů DC! Od kreativního týmu autorů čítajícího taková jména jako Steve Orlando (MIDNIGHTER), Tom King (BATMAN), Tim Selley (BATMAN ETERNAL), James Tynion IV. (DETECTIVE COMICS), Riley Rossmo (CONSTANTINE: THE HELLBLAZER), Roge Antonio (BATGIRL AND THE BIRDS OF PREY), a Andy MacDonald (THE NEW 52: FUTURE'S END) přichází impozantní hororový a hrdinský příběh, který původně vyšel v BATMAN č. 7-8, NIGHTWING č. 5-6 a DETECTIVE COMICS č. 941-942.

Galerie 10

Komentáře 6

ňouma #269785

Nezná někdo nějaké detektivní komiksy od tohodle Toma Kinga? Teď má vyjít od něj minisérie co nevím co si o ní myslet. Protože už ten námět mi přijde divný, v nemocnici pro hrdiny umírají pacienti a podezřelí jsou Booster Gold a Harley. BG už není až tak komická postavička jako dřív, ale že by někoho zavraždil? A HQ je sice absolutně šílená a zmasakrovala víc lidí než Rambo, jenže když by chtěla někoho zavraždit, tak to může udělat tak, že si toho nevšimne snad ani ten mrtvý. Neumím si prostě představit jak to bude vypadat.

Fimi #269786

Já ti od něj doporučím Sheriff of Babylon nebo Vision, výborné komiksy

ňouma #269787

Dík. Jeho Batman mě vůbec nezaujal, ale na detektivku by mohl být dobrý. Jestli to vezme ze správného konce.

Fimi #269788

Tak to si přečti ten Babylon

Fry

Fry #269789

!!! Akorát čtu Noc nestvůr a prakticky v každé kapitole mám problém při názvu u jednotlivých lokací s letteringem. Pan Schwartz nestíhal, nebo jste vycházeli z originálu?

Na jednom místě jsem si všiml špatně zvýrazněného písmene 'ů' v první kapitole, ale to pal čert, co mi ale kazí dojem jsou fakt ty názvy lokací a to obzvláště v druhé a třetí kapitole, kde už místy fakt musím luštit o co vlastně jde :(

Fry

Fry #269790

Edit: Tak si to porovnávám s originálem a tam je lettering jednotlivých lokací úplně na jiné úrovni :/