Superman: Mír na Zemi

Superman: Mír na Zemi
-10 % sleva
Série:
Superman
Žánr:
Superhrdinské
Scénář:
Alex Ross Paul Dini
Kresba:
Alex Ross
Překlad:
Ľudovít Plata
Datum vydání:
20. červen 2019
Počet stran:
64
Vazba:
vázaná s přebalem
Formát:
252 × 344 mm

Základní cena: 349 Kč Vaše cena s DPH: 314 Kč

"NA SVOU MOC SE DÍVÁM JAKO NA DAR, KTERÝ NENÍ JENOM MŮJ, ALE MĚL BY SLOUŽIT VŠEM, KTEŘÍ TO POTŘEBUJÍ."

Když do Metropolis dorazí Vánoce, začne si Superman palčivě uvědomovat hlubokou propast mezi několika málo privilegovanými a chudobnou většinou, která žije na pokraji vyhladovění.
Rozhodne se, že nejlépe může pomoct tak, že půjde příkladem, a vloží titánské úsilí do snahy zbavit svět hladu. Navzdory cynismu, na který na své cestě naráží, je jeho největším darem světu nezpochybnitelné poselství naděje a míru.

Grafický román SUPERMAN: MÍR NA ZEMI jedinečným způsobem kombinuje přednosti komiksu a obrazové knihy. Na jeho tvorbě spojili síly Paul Dini, držitel ceny Emmy za produkci animovaných seriálů SUPERMAN a BATMAN, a Alex Ross (KRÁLOVSTVÍ TVÉ), nejoceňovanější komiksový malíř současnosti. Společně stvořili klasické dílo přístupné všem věkovým skupinám.

Publikace vychází ve velkém vázaném formátu 252 x 344 mm.

Galerie 9

Komentáře 4

brum brum #270125

Napřed nalákáte lidi přes katalog na cenu 499 a pak to nabízíte skoro za polovinu v eshopu. :-)

Pavlovský

Pavlovský #270126

brum brum: Lepší než naopak, ne?

brum brum #270127

J. Pavlovský: To určitě! Bylo to myšleno jako vtip, že jste šli s cenou oproti předběžné značně dolů a že stojí tolik, kolik stojí, což mi přijde u takového komiksu jako skvělá cena.

TonyT

TonyT #270128

Právě jsem uzavřel poslední stránku. Ty kresby se prostě musí vychutnávat je to paráda i příběh je ok, super kniha. Tak snad dojde i na Batmana.