Jak vypadá plán na zničení Temného rytíře?
„Bylo nebylo, kdysi v jednom strašidelném domě čtyři darebáci povečeřeli s ďáblem,“ začíná v druhé knize JEJICH TEMNÝCH PLÁNŮ své vyprávění Joker. Že se ten ďábel jmenuje Designer a že ta večeře skončila jeho smrtí, už víme z minulého dílu. Stejně jako to, že celý složitě rozehraný plán, jehož cílem je zničit Batmana, je Designerovým dílem.
Být po smrti není pro některé lidi očividně velká překážka.
A tak zatímco se město hemží zombie policisty a Riddler je bez sebe ze své nové křížovky, Catwoman s Harley se prořezávají čím dál hlouběji do nevábného podbřišku gothamského finančního podsvětí a Batmanovi nezbývá, než se dočasně spojit s někým, kdo byl ještě na začátku této zběsilé noci jeho úhlavním nepřítelem…s Deathstrokem.

Pokračování nové radikální kapitoly batmanovské ságy vám opět přináší scenárista JAMES TYNION IV a kreslíři GUILLEM MARCH, TON S. DANIEL, C ARLO PAGULAYN, JORGE JIMÉNEZ a další. Kniha obsahuje sebrané příběhy ze sešitů BATMAN č. 91−94, BATMAN SECRET FILES č. 3 a debut nové postavy: Punchline.

Galerie 8

Komentáře 4

mike731 #271629

V závěru Jejich temných plánů mám špatně vytisknutou dvojstránku (místo dvojstrany musím otáčet list) - jsem v tom sám, nebo to mají ostatní taky tak?

Pavlovský

Pavlovský #271630

mike731: Mluvíte o druhém díle? Dělá se to podle amerického knižnho vydání... ale já tam nevidím ani žádnou dvoustranu, která by se mohla vytisknout blbě, nic, kde by na sebe obrázek navazoval na druhé straně. Která stránka to je?

mike731 #271631

https://imgbox.com/x6cZ59uF

Je to pár stránek před koncem hlavního příběhu.

A zajímavé také je, že oproti první části jsou obálky jednotlivých čísel opačně (liché x sudé stránky) - alespoň u mojí kopie.

Pavlovský

Pavlovský #271632

Mike731: Bohužel, máte pravdu. Tohle uniklo. Není to chyba, která by knihu vyloženě ničila, ale vážně zamrzí. Omlouváme se.