Sword Art Online 2 - Aincrad 2

Sword Art Online 2 - Aincrad 2
CREW Manga
-10 % sleva
Série:
Sword Art Online
Žánr:
Fantasy a sci-fi , Má anime
Scénář:
Reki Kawahara
Překlad:
Petr Kabelka , Matěj Vozábal
Datum vydání:
15. listopad 2022
Počet stran:
332
Vazba:
brožovaná
Tisk:
černobílý
Formát:
128 × 182 mm

Základní cena: 389 Kč Vaše cena s DPH: 350 Kč

Hlavního hrdinu příběhu o smrtícím MMORPGčku Sword Art Online, ze kterého se do jeho pokoření nelze odhlásit, už známe. Kromě něj a dalších dobyvatelů z první linie v něm ale uvízlo i mnoho jiných hráčů s různými povoláními a vlastními příběhy.

Druhá kniha vám představí epizody z krutého, ale přesto radostného herního života čtyř takových uvězněných dívek, které se ve hře setkaly se sólistou Kiritem: krotitelky šelem Silicy, kovářky Lisbeth, záhadné dívky Jui a Sači, na jejíž osud Černý šermíř nezapomene do konce života.
 

Komentáře 8

Lucas #271069

Zdravím, chcem spýtať bude sa v tejto sérii pokračovať ?

Pavlovský

Pavlovský #271070

Lucas: Uvažujeme o dalším dvojdílu. Ale uvidíme ještě podle zájmu.

Yami21 #271071

Ja som si myslela, že plánujete vydať všetky diely

Yami21 #271072

Určite uvítam pokračovanie a snáď sa to podarí ^^

xflori01

xflori01 #271073

Já mám další příběhové arky, Fairy Dance a Phantom Bullet, radši než Aincrad, takže taky připojuji hlas k vydání dalších dílů :)

Lucas #271074

Ďakujem za odpoveď,inak dúfam že budete pokračovať osobne to dosť baví asi najlepšia novela čo ste vydali. Len aspoň za mňa tempo vydávania je strašne pomalé.

Miroslav #271075

Tiež sa pripájam a dúfam, že sa pustíte aj do ďalších dielov a nezostane to len pri dvoch/štyroch knihách. Na oddych super čítanie. A kupujem vždy jeden diel aj pre kamoša v Británií, ktorý je do série úplne zamilovaný, takže aspoň odomňa máte dvojitý profit. :D

Arwagollon #271076

Zdravím, též se stavím za pokračování této série a moc se těším na další díli. K téhle sérii co mě dostala k čtení knigh v angličtně mám vážně vztah. Pokud tedy nehodláte překládat ligt novelu Youjo Senky (Saga of Tanya The Evil) nebo čísnskou novelu Release that witch. Ale o to by asi nebyl zájem už vůbec :D.