Pokémon 1 (Red a Blue)

Pokémon 1 (Red a Blue)
CREW Manga
-10 % sleva
Série:
Pokémon
Žánr:
Akční a dobrodružné , Dětské , Inspirováno hrami
Scénář:
Hidenori Kusaka
Kresba:
Mato
Překlad:
Matyáš Anton
Datum vydání:
15. září 2020
Počet stran:
208
Vazba:
brožovaná
Tisk:
černobílý
Formát:
128 × 182 mm

Základní cena: 249 Kč Vaše cena s DPH: 224 Kč

Tohle je opravdu velká událost. Do Česka se poprvé dostává slavná manga série ze světa Pokémonů! Přímo od prvních dílů začíná vycházet ta nejklasičtější pokémonská komiksové řada, a s ní přichází, ty nejslavnější a nejpopulárnější postavy z toho světa, v čele se žlutým a elektrizujícím Pikachu! A samozřejmě, nemůžou chybět ani zlovolní Rakeťáci!

Pokémoni přichází s krystalickými příběhy, které čtenáři od tohohle světa očekávají a hlavní hrdina Red je odrazem postavy, kterou fanoušci seriálu znají coby Ashe A především tu máte tu nejslavnější sestavu pokémonů, v čele s Pikachu, Bulbasaurem, Charmanderem či Snorlaxem. Prostě výkvět. Sám tvůrce Pokémonů, Satoši Tajiri, prohlásil, že tomuhle komiksu se nejlépe podařilo vystihnout svět, který vymyslel.
Celá řada začne sedmidílnou sérií Red a Blue, na kterou pak navazují další řady odpovídající jednotlivým hrám. Komiks je vyvedený parádně a jeho součástí jsou nejen profily jednotlivých pokémonů, ale i mapka, na které se dá najít, kde byl jaký pokémon chycen!
Takže neváhejte a vstupte do legendárního světa – poprvé v původní komiksové podobě!

Emoce a vzrušení z videohry se nyní vracejí v originálním komiksovém příběhu! Chlapec Red vyzbrojený odvahou, vynalézavostí a láskou k Pokémonům se vydává na velkou výpravu. Chce se totiž stát tím nejlepším trenérem Pokémonů ze všech!

 

1. číslo - Red a Pikaču vyráží do akce! Základní příběhy ve stylu animovaného seriálu!

8. číslo - Nová série, noví trenéři, nové dobrodružství! Zvládnou se Gold a Silver spojit proti společnému nepříteli?




Galerie 8

Komentáře 5

Mr. Terrible

Mr. Terrible #270890

Co dělal korektor? "ta nejklasičtější pokémonská komiksové řada" Ach jo.

Pavlovský

Pavlovský #270891

Mr.Trerrible: Korektor neřeší překlepy, které napíše někdo na internetovou stránku. Ani po mně neopravuje mé diskuze na facebooku. Korektoři řeší texty v komiksech a knížkách.

brum brum #270892

K úplně první větě: S Moravou mám společného jen to, že jsem tam asi třikrát byl (a dodnes tam mám od poslední návštěvy zákaz vstupu), ale i přesto bych se přimlouval za používání České republiky, Česka. Takhle to vypadá, jako by Morava (a Slezsko) byla vyřazena a ten komiks tam nebyl k dostání. Už jsem si toho všiml dříve, tak abyste si to u Moravanů takhle zbytečně nerozházeli ;-)

Mr.Terriblem jsem si to musel přečíst třikrát, abych ten překlep odhalil. Takhle spoilerovat...

Mr. Terrible

Mr. Terrible #270893

Pavlovský: Chápu, že příspěvky na fb, tady v auditoriu a v komentářích neprochází žádnou kontrolou. Omlouvám se za mylnou formulaci. Ale zaráží mě to u oficiálního promo textu.

Pavlovský

Pavlovský #270894

Já to zase za tak oficiální neberu :-). Bohužel to píšu já a občas mi něco uteče. Ale díky za připomenutí a už jsme to opravili.