Metabaron (brož.) (Mistrovská díla evropského komiksu)

Metabaron (brož.) (Mistrovská díla evropského komiksu)
-10 % sleva
Série:
Mistrovská díla evropského komiksu
Žánr:
Fantasy a sci-fi
Scénář:
Alejandro Jodorowsky Jerry Frissen
Kresba:
Niko Henrichon Valentin Sécher
Překlad:
Richard Podaný
Datum vydání:
18. srpen 2020
Počet stran:
224
Vazba:
brožovaná s chlopněmi
Tisk:
barevný
Formát:
190 × 260 mm

Základní cena: 649 Kč Vaše cena s DPH: 584 Kč

Návrat k jednomu z nejikoničtějších komiksových hrdinů! Nové osudy galaktického superbojovníka, stvořeného Jodorowskym a Moebiem v Incalu a proslaveného Jodorowskym a Gimenezem v Kastě Metabaronů! Největší válečník vesmíru v podání zbrusu nových skvělých tvůrců!
V chaosu vzniklém po porážce Techno-techno říše se zrodil nový režim, který se snaží ovládnout nejvzácnější pohonnou hmotu galaxie, zoufale docházející epyfit. Jediný, kdo tomuto snažení stojí v cestě, je metabaron… a tak je proti němu vyslán nezničitelný a krutý Wilhelm-100, techno-admirál, jenž se nezastaví před ničím a je ochoten zaútočit na jakoukoliv metabaronovu slabinu.
Bude to nelítostný souboj – vyvedený v nádherné malbě Valentina Séchera a Nika Henrichona!

Galerie 8

Komentáře 10

Hejty #270425

Chystá sa/je vôbec možná v budúcnosti dotlač viazaného vydania Kasty metabarónov? O to brožované nemám veľký záujem, avšak viazané už nikde nie je dostupné.

brum brum #270426

Hejty, vázané MDEKy jsou limitované, jak se jednou vyprodají, je po nich.

Schirru #270427

Občas se dá sehnat v bazarech, ale cena odpovídá tomu, ze je to vyprodané. Ale pořad větší šance než vázány Incal :)

Schirru #270428

Asi jste to už tady někde psali, ale je nějaký důvod, proč nevyšel Metabaron celý, jak je u MDEK zvykem? A kdy se můžeme těšit na pokračování?

Pavlovský

Pavlovský #270429

Schirru: Protože ještě nevyšel celý :-). Na poslední díly se čeká.

Schirru #270430

Pavlovský: děkuji, to bude peklo na to čekat :)

MB #270431

O víkendu jsem dočetl Metabarona a doporučuji všemi deseti. Nevěděl jsem do čeho jdu, slyšel jsem na něj hodně chvály a hledal jsem nějaké "vesmírné sci-fi"... Když jsem poprvé četl o technopapeži culil jsem se jak blázen :D, přesto ale všechno krásně do sebe a do technosvěta zapadá, také jsou v komixu jisté "retrospektivní" části, kde se něco málo dozvíte o vzniku a kastě metabaronů. Takže pokud neznáte metabarony z dřívějších děl Jodorowského a jiných, tak jako já, vůbec vám to nezabrání užít si skvělý příběh a nádhernou malbu.

Ortodoxon

Ortodoxon #270432

Díky za vydání téhle pecky. Zas potěšil tenhle akčnější pohled na "anitrochudunu mistra Jody"! Ještě prosím další díl Storma a budu happy:)

TonyT

TonyT #270433

Za Storm se přimlouvám také :-)

Kapis #270434

Paráda, fakt jsem si to užil, ale ono to není dokončenééééé, jáááj, to jsem zjistil na poslední stránce :))) No nic, však se jistě jednou dočkám.