Pérák: Oko budoucnosti

Pérák: Oko budoucnosti
-10 % sleva
Série:
Pérák
Žánr:
Superhrdinské , Akční a dobrodružné , Historické
Scénář:
Petr Macek
Kresba:
Petr Kopl
Datum vydání:
20. srpen 2021
Počet stran:
88
Vazba:
vázaná
Tisk:
barevný
Formát:
210 × 280 mm

Základní cena: 299 Kč Vaše cena s DPH: 269 Kč

Adolf Hitler chce vidět do budoucnosti! Vysílá proto členy nacistické okultní organizace Thule, aby v Čechách našli ostatky mýtické kněžny Libuše, která prý věšteckým nadáním oplývala. Mají dodat patřičnou sílu jeho vlastnímu médiu, potažmo zajistit Vůdci nadvládu nad veškerým životem na této planetě... i mimo ni!
Budoucnost blízká i vzdálenější je však zatím velkou neznámou nejen pro Hitlerova vojska, ale i pro legendárního Péráka, nejhledanějšího muže protektorátu. Každý nový den je pro něj nejistou sázkou na přežití, a po útěku z přísně střeženého vězení pražského gestapa musel rezignovat i na svou roli ochránce nevinných.
A pak se stane cosi, co jej donutí podepsat smlouvu s ďáblem. Cesta do pekla bývá dlážděna dobrými úmysly. Jenže Pérák - hrdina a symbol protinacistického odboje - rozhodně nebude skákat, jak nepřítel píská. 

Sebrané a rozšířené vydání seriálu, původně vydávaného v ABC, doplněné o celou řadu bonusových materiálů.

Galerie 8

Komentáře 3

defdeath #270704

neplanujete dotisk

Pavlovský

Pavlovský #270705

Plánujeme - zhruba na srpen.

MB #270706

Péráka již mám ve své sbírce a Morganu s Morgavsou taky (schovávám pro neteř:)). Musím říct, že Petru Koplovi fandím a líbí se mi jeho osobitá kresba, byť je taková dětská (myslím jako spíš pro ty menší, ne že kreslí jako dítě :D)