Žoldnéř 1: Kult svatého ohně (STARTOVACÍ SLEVA)

Žoldnéř 1: Kult svatého ohně (STARTOVACÍ SLEVA)
-33 % sleva
Série:
Žoldnéř
Žánr:
Akční a dobrodružné , Fantasy a sci-fi
Scénář:
Vicente Segrelles
Kresba:
Vicente Segrelles
Překlad:
Jiří Pešek
Datum vydání:
17. červen 2019
Počet stran:
64
Vazba:
vázaná
Tisk:
barevný
Formát:
240 × 320 mm

Základní cena: 299 Kč Vaše cena s DPH: 199 Kč

Himalájské pohoří obestírají dávná tajemství. Koluje o něm spousta fantastických legend. Některé okouzlují, jiné vzbuzují strach a hrůzu. Žádná z nich nebyla nikde písemně zaznamenána, po generace kolují jen od úst k ústům. Příběhy o Yettim, Údolí nekonečného mládí či o Klášteru veškerého vědění jsou jen některými z legend, jež se dochovaly až do našich časů. Nicméně je tu jeden mýtus, možná mnohem méně známý, jenž vypráví o beze stopy ztraceném světě, o údolí zahaleném hustými oblaky, kde svá dobrodružství prožívá bezejmenný, donkichotský válečník, známý prostě jako Žoldnéř.

"Žoldnéř je nádherné a velkolepé komiksové dílo, díky němuž člověk znovu nalezne dojetí, údiv a dokonalý požitek z prohlížení obrázků." - Federico Fellini

TATO KNIHA OBSAHUJE KROMĚ SAMOTNÉHO PŘÍBĚHU BOHATĚ ILUSTROVANOU ŠESTNÁCTISTRÁNKOVOU PŘÍLOHU, JEŽ ČTENÁŘI UMOŽNÍ NAHLÉDNOUT POD POKLIČKU SKUTEČNÉHO UMĚNÍ KOMIKSU.



Galerie 9

Komentáře 1

brum brum #270435

Tohle je fakt nádhera. Jsem se přesvědčoval, že mě to nezajímá, protože mě středověko-fantasy vizáž moc nebere, ale když koukám na netu na ukázky(zasněžená krajina, moře, mořské potvory, hradby, probodlá lebka a spousta dalších krás), tak prostě nelze odolat. Ross je ve srovnání s tímto čučkař.
K té debatě o sci-fi nesci-fi na databázi: Takto tematicky laděná sci-fi je tzv. medieval futurism.