Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti versus Sebevražedný oddíl 2

NEJVĚTŠÍ HRDINOVÉ. NEJNEBEZPEČNĚJŠÍ ZLOČINCI. PRO OBĚ SKUPINY NA TOMHLE SVĚTĚ NENÍ MÍSTO!

První velká událost éry Znovuzrození hrdinů DC je tu!
Členové Ligy spravedlnosti jsou ti nejmocnější a nejslavnější superhrdinové na Zemi... ale nejsou tu ani zdaleka sami.
Sebevražedný oddíl zasahuje ze stínů a odvádí práci, které by se superhrdinové nedotkli ani dlouhou tyčí. Jeho členy drží pod krkem svým ocelovým stiskem ředitelka Amanda Wallerová a dosud se jí dařilo svá monstra a maniaky udržet v tajnosti... ale tomu je teď konec. Batman je jim na stopě a ani on, ani Liga spravedlnosti nehodlají existenci něčeho podobného tolerovat. Oddíl musí být rozpuštěn.
Ale zatímco se kladní i záporní hrdinové soustředí jen na své osudové střetnutí, zvrhlý intrikán Maxwell Lord sestavil hrůzné vojsko těch nejvražednějších superpadouchů DC vesmíru a hodlá pobít oba týmy bez rozdílu!

Připravte se na akcí nadupané setkání s těmi největšími komiksovými hrdiny i zločinci, které vám přináší hvězdný tým scenáristů JOSHUA WILLIAMSON, TIM SEELEY, ROB WILLIAMS, SI SPURRIER, jejichž vizi ztvárnili neméně hvězdní výtvarníci FERNANDO PASARIN, ROBSON ROCHA, HOWARD PORTER, SCOT EATON, GIUSEPPE CAFARO a další! Obsahuje komiksy SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL č. 10, LIGA SPRAVELDNOSTI č. 13 a LIGA SPRAVEDLNOSTI VERSUS SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL č. 4-6.

Galerie 8

Komentáře 14

Jarek #269707

První díl vydal BBart, druhý ale na stránkách nemají. Vydáváte ho tedy vy, čí logo bude na rubu? :D

Pavlovský

Pavlovský #269708

Jarek: Tady jsme se šábli. Jelikož se tam spojuje jejich a naše řada, tak první díl dělal BB art, druhý my. Graficky jsme to dělali společně, aby to k sobě sedlo.

ňouma #269709

Jarek: Na hřbetě je CREW, na zadku CREW BB KOMIKS.

JayEl #269710

Ahoj, premyslite o vydani Americke Ligy spravedlnosti?

Pavlovský

Pavlovský #269711

JayEl: Ta je (aspoň podle našeho názoru) vážně hrozná. Je tam spousta skvělých postav (včetně Loba) a vůbec nejsou využití a nefungují.

jh666 #269712

K téhle Lize, ne že by to bylo něco extra, ale mě osobně bavila pořád víc, než ta Hitche.
A když už se tu řeší ta Liga. Až dojede za od Hitche, potažmo Priesta, je šance na tu od Snydera?

Fimi #269713

Jj 666 já to vnímám tak že Snyder je pro Crew tak nějak jistý jako Aaron, takže určitě bych čekal i tu Ligu, upřímně ta nová liga je něco strašnýho, když to porovnám s Avengers od Aarona, to je nebe a dudy a Ligu od Snydera neznám ale horší jak ta Rebirth co teď vychází to být nemůže si myslím...bral bych ovšem nějaké starší Dc od Snydera třeba Gates of Gotham nebo Black mirror, to bylo dobré, ty novější věci mě nějak nepřesvědčily...ve Swamp Thing už nevěřím, to by se ani nechytlo

Fimi #269714

jh666: Rozhodně horší není.

Mírní spoilery
Došlo aspoň k malé změně týmu (místo 2 Lanternů je tam John Stewart, a pak taky Hawkgirl a Martain Manhunter). Je to hodně kosmický (hrozící zánik mnohovesmíru), pak jsou občas čísla, která píše Tynion a ty jsou z pohledu Luthorovi Legion of Doom), proti Hitchovi právě taky nebe a dudy.

A dost dobrá je taky nová JL Dark od Tyniona.

jh666 #269715

Pardon, nějak se mi prohodili nicky.

Pavlovský

Pavlovský #269716

jh666: Většinou to jedeme podle řady, nikoliv podle autorů. Ti se střídají docela běžně...

jh666 #269717

Pavlovský: Jasně, mě šlo spíš o to, že tady právě začalo znova i číslování od jedničky, což nebylo, když Priest vystřídal Hitche.

Ale beru to tak, že se tak za 2 roky třeba dočkáme.

ňouma #269718

jh666: U řad co neměly dost dobrou prodejnost v DC skončili a začali znova od jedničky další podřady. Udělali to u JL, Catwoman nebo Supermana. Těm podřadám říkají nějak anglicky, takže je v1, v2, v3 a tak dokola, ale co v znamená nevím. To restartování hodně pomáhá, když řada začíná je prodejnost vysoká. Pak zase klesá, ale vydrží to celkem dlouho. Po tom starým JL byl speciál Justice League: No Justice. Starší JL je myslím 43 dílů v sedmi knížkách, takže to fakt myslím vychází u nás na ty 2 roky.

Lumír #269719

měl bych jeden dotaz: druhou knížkou je tato serie ukončena nebo vyjdou další díly?

ňouma #269720

Lumír: Je to jenom tohle, ale navazuje na to další Sebevražedný oddíl co vyjde v dubnu.