Kick-Ass: Nářez 3

Kick-Ass: Nářez 3
-10 % sleva
Série:
Kick-Ass
Žánr:
Superhrdinské , Akční a dobrodružné
Scénář:
Mark Millar
Kresba:
John Romita, jr. jr.
Překlad:
Darek Šmíd
Datum vydání:
25. červen 2018
Počet stran:
232
Vazba:
brožovaná
Formát:
168 × 258 mm

Základní cena: 499 Kč Vaše cena s DPH: 449 Kč

Finální díl celé série, třetí kniha ze série o člověku, který se rozhodl stát v reálném světě superhrdinou! Opět to bude sranda, opět to bude bolet a opět to bude i o něčem víc. Pokud vás zajímá, jak si poradila Zabijačka ve vězení a jak se uzavře životní cesta Davea Lizewského, tak se můžete tenhle rok těšit. A pokud ne... tak je to asi tím, že jste ještě nečetli minulé knihy. Tak to koukejte napravit!

KDO BY TO BYL ŘEKL, ŽE SE Z 18LETÉHO MANÍKA MŮŽE STÁT OPRAVDOVÝ SUPERHRDINA?

David Lizewski do toto šel - a poté, co prošel intenzivním tréninkem od holčiny s černým páskem známé jako Zabijačka, si Lizewski vysloužil ostruhy pod svým superhrdinským jménem Nářez. Společně se Zabijačkou vyrazil do boje proti mafii... a vyhrál. Ale žádné vítězství není zadarmo.
Zabijačka je teď ve vězení a Nářez musí vystoupit ze svého vlastního stínu, aby stanul v čele demoralizovaného týmu bojovníků proti zločinu Věčná spravedlnost - a to zrovna v době, kdy byli superhrdinové postaveni mimo zákon. Nářez musí udržet skupinu pohromadě, zrovna když se z exilu vrací děsivý mafiánský boss Rocco Genovese s grandiózním plánem na spojení zločineckých famílií celého východního pobřeží Ameriky.
Což asi není zrovna nejlepší doba pro to, aby se Dave zamiloval. Jenže díky své opravdové, upřímné a fajn přítelkyni si začíná uvědomovat, že život je možná víc než jen boj se zločinem.
Bude mít Nářez koule všechno zachránit, i když ho Zabijačka zrovna nemůže srovnat do latě?

"Millarovi a Romitovi to jde samo." - ComicBookResources.com
"Jeden z nejlepších původních komiksů, jaké jsou dnes na trhu." - WhatCulture.com

Finále epické série tvůrčího týmu Mark Millar a John Romita, Jr. obsahuje sešity Nářez 3 č. 1-8.

Galerie 9

Komentáře 3

furunkl

furunkl #269548

Mnohokrát děkuji CRWI za toto geniální dílo. Je to pro mě po Skalpech nejlepší série, kterou jste kdy vydali. Tedy ještě jednou Velký dík. A jen tak na okraj: kdy vydáte Jupiters Legacy?

Pavlovský

Pavlovský #269549

Hele, my jsme rádi, že jsem dotáhli tohle! Je to dobrý komiks, ale zase ne tak úspěšný, jak bychom čekali. Dovydali jsme ho hlavně kvůli čtenářům. Jinak od Millara je spoustu skvělých titulů, ale v nejbližší době se žádný neplánuje.

furunkl

furunkl #269550

Škoda. Ale i tak velice děkuji.