Parker: Lovec

Parker: Lovec
-10 % sleva
Série:
Parker
Žánr:
Akční a dobrodružné , Detektivní
Scénář:
Richard Stark Darwin Cooke
Kresba:
Darwin Cooke
Překlad:
Štěpán Kopřiva
Datum vydání:
13. červen 2016
Počet stran:
144
Vazba:
vázaná s přebalem
Formát:
160 × 235 mm

Základní cena: 479 Kč Vaše cena s DPH: 431 Kč

Lovec je příběh muže, který udeří na New York jako výstřel z brokovnice. Parker, okraden parťákem a zrazen ženou, kterou miloval, si klestí cestu divokým terénem s jedinou utkvělou myšlenkou - uskutečnit svou chladnou klinicky precizní pomstu... a vzít si zpět to, co mu patří.

Legendární kniha Richarda Starka (alias Donalda Westlakea) v komiksovém zpracování cenami ověnčeného Darwyna Cooka. Klasika moderní kriminálky (několikrát zfilmovaná, naposledy s Melem Gibsonem v hlavní roli), příběh pomsty s nelítostným zločineckým profesionálem známým pouze jako Parker v hlavní roli, v nádherném stylovém provedení.

"Parker je ten nejikoničtější zločinec, jaký byl kdy stvořen, a rozhodně můj nejoblíbenější." - Ed Brubaker

Co na Parkera říkají čtenáři?

Kniha Parker s podtitulem Lovec je nejkrásnější komiksová publikace letošního roku. Pokud o tom pochybujete, nejspíš jste ji ještě nečetli. /Kaluž/

Prostě a jednoduše – To chcete! Lovec je tak krásně udělaná kniha, že ji chcete mít v knihovně a při čtení ji držet v ruce. Druhým silným důvodem ke koupi je originální styl kresby. Na první pohled vás možná nezaujme, ale během čtení tomu přijdete na chuť. Příběh není úplně originální, komiksy s drsnými zločinci už na trhu máme, ale překvapí vás jeho syrovost a Parkerova zarputilost. /Norri/

Tohle prosím ano! Sympatická žánrovka o drsném gangsterovi, kterému někdo pořádně šlápl na kuří oko a on se jde pomstít. Drsný, málomluvný Parker s vizáží sicilského gangstera a vyřídilkou medojeda kapského si to jde vyřídit s bejvalkou, podrazáckým parťákem i celou americkou mafií. To všechno v barvách Darwyna Cooka. Must have. /Drekorian/

Cooke zasazuje Parkera presne kam patri (do noirove vintage atmosfery) a dela to skvele. /cyboy/

Uvedené komentáře byly přejaty ze serveru www.comicsdb.cz

Galerie 10

Komentáře 11

macrosgeralt #268518

Včera som si domov priniesol Parkera a týmto by som chcel pogratulovať redakcii za výbornú prácu. Obálka, väzba, papier na ktorom to je vtlačené - všetko je parádne spracované (jediné čo ešte neviem ohodnotiť je samotný obsah, bo sa to chystám prečítať až dnes). Jedným slovom: paráda. Komiksov kupujem dosť, ale už dávno ma žiadny nepotešil tak ako Parker.
Ešte raz gratulujem a díky :)

pexxx #268520

Lovec je naprostá pecka! Tohle se tady musí prodávat! Když ne, tak další díly snad vydate jako srdcovky.

Alfi #268521

Zatiaľ som Parkera nečítal, ale všimol som si, že je vytlačený na fakt tvrdom papieri - to je vedomé rozhodnutie?

Litoš #268522

Alfi: vychazime z papiru v originalni verzi. Predpokladam, ze americky vydavatel byl pri vyberu papiru pri smyslech a ucinil tak vedome, ale rucit za to nemohu.

Constantine.ex

Constantine.ex #268523

Zdravím, plánujete vydávat i další díly? Díky za odpověď.

Pavlovský

Pavlovský #268524

Const.ex: Momentálně ne. Možná po čase, až si zase budeme chtít čistě udělat radost.

zgrywus

zgrywus #268525

Pavlovský: A co to zkusit přes startovač?

Pavlovský

Pavlovský #268526

zgrywus: No, my jsme použili tu původní, základní formu startovače - vydali jsme první díl. Pochybuju, že by si na startovači objednalo druhý díl víc lidí, než si koupilo první -proč taky? Pokud chcete druhý díl, tak propagujte a kupuje jedničku, to je asi tak nejlepší, co se dá udělat.

zgrywus

zgrywus #268527

Pavlovský: Jestli jsem to tedy pochopil správně, tak výsledky Parkera byly takové, že by se nezaplatil ani ten startovač?