Útok titánů 1 (STARTOVACÍ SLEVA)

Útok titánů 1 (STARTOVACÍ SLEVA)
CREW Manga
-48 % sleva
Série:
Útok titánů
Žánr:
Horor, zombie, thriller , Má anime
Scénář:
Hadžime Isajama
Kresba:
Hadžime Isajama
Překlad:
Anna Křivánková
Datum vydání:
11. leden 2014
Počet stran:
196
Vazba:
brožovaná
Tisk:
černobílý
Formát:
113 × 175 mm

Základní cena: 229 Kč Vaše cena s DPH: 119 Kč

Příběh je zasazený do budoucnosti, kdy byl druh homo sapiens téměř vyhlazen podivnými obřími bytostmi, které mají lidstvo jako základní položku svého jídelníčku. Jedinou ochranou proti těmto zombiím podobným titánům jsou vysoké zdi, chránící několik málo zbývajících měst. Jenže ani za těmi zdmi nejsou lidé v bezpečí. Někdy se objeví protivník tak obrovský, že proti němu ani ty nejsilnější zdi nemají šanci.
A právě při takovém masakru přijde hlavní hrdina, Eren Yeager o matku. Aby se pomstil, vstoupí do speciální jednotky, která mu za cíl zničení titánů. I za cenu těch největších obětí.

Co na Útok titánů řikají naši čtenáři?

Nečekal jsem že mě to tak chytne, spolu s Gantzem, rozhodně řadím velmi vysoko. /GORERATED/

Zajímavý nápad, napínavý děj a na poměry mangy sice trochu rozháraná, ale originální kresba. Rozhodně chci vědět, jak to bude pokračovat.. /Azalin/

Kde se tam ten titán vzal?! Proč je ta Mikasa tak boží?! A jak je proboha možné, že hlavního hrdinu hned v prvním díle zblajzne titán?!! Tolik šoků, tolik napětí, tolik mrtvých! A to jsme teprve v prvním díle. Bez jakýchkoliv pochybností můžu dát prvnímu dílu směle 5 hvězdiček a jediné co zamrzí je, že se Titánů dočkáme pouze 4x ročně... Na druhou stranu budeme za 3 roky na stejném svazku, který je právě nyní v Japonsku! Už chápu, proč tato manga překonala v prodejnosti i legendu One Piece... /Plocan/

Máte chuť na další slevy? Chcete začít číst novou sérii a nevíte kterou? Tak to je tu pro Vás tato sekce!

Uvedené komentáře byly přejaty ze serveru www.comicsdb.cz

Galerie 8

Komentáře 5

Trip #270138

Samozrejme som rád, že tu máme takúto parádnu novinku atď. atď. ale s celkovou úpravou som nespokojný: oproti Gantzu je to iba o trochu menšie, ale hneď je to cítiť. Napr. "G" má v strede pre obe stránky dva hrubšie biele pásy po celej dĺžke, takže nie je nutné úplne otvárať knihu - pri Titánoch sú obrázky až moc tlačené na stred.. samozrejme sa môžeme brániť nejakým zmluivným formátom, ktorý treba dodržať - ja len vravím, že toto mi na "knihe" dosť vadí. Časom sa môže zlomiť chrbát a stránky budú vypadávať. (Určite sa nájde niekto, kto tento postreh bude brať ako nepodstatný, ale mňa to dosť mrzí. Túto sériu som si chcel kupovať, teraz som však na pochybách..)

Neko

Neko #270139

Fakt super manga. Už sa neviem dočkať pokračovania :-D

Trip #270140

Včera som znova narazil na poličke na tento prvý diel. Doteraz mi vŕta v hlave môj koment ohľadom formátu a spracovania, čo som tu už písal.. myslíte, že by som k tomu mohol od zodpovedných dostať nejakú odpoveď?

Pavlovský

Pavlovský #270141

Trip: Zdravím - omlouvám se, že jsme nereagovali, ale řešili jsme to. Ano, u druhého dílu je to opravdu víc co středu, než bychom chtěli a u dalších knih na to už dáme pozor a vyřešíme to. Díky za upozornění!

Mari V.

Mari V. #270142

Tak mi dnes přišel objednaný první díl. Celkově mi nesedl styl kresby a uspořádání dějové linie (srovnávám s anime verzí). To, ale vydavatelství neovlivní. :) To co bych možná trochu vytkla je, že tam byly dvě textové bubliny, kde text přesahoval. U té jedné jsem to "S" přehlídla a musela jsem to přečíst 3x než jsem si všimla, že je mimo textovou bublinu. A doručená kniha má naťuknutý dolní kraj hřbetu. To jsou ale jen detaily. Nicméně nejspíš zůstanu u tohoto díla jen u anime verze, kvůli výše uvedenému stylu kresby a dějové linii, které mi nesedli.