Gantz 1 (STARTOVACÍ SLEVA)

Gantz 1 (STARTOVACÍ SLEVA)
CREW Manga
-48 % sleva
Série:
Gantz
Žánr:
Akční a dobrodružné , Fantasy a sci-fi
Scénář:
Hiroja Oku
Kresba:
Hiroja Oku
Překlad:
Anna Křivánková
Datum vydání:
13. leden 2013
Počet stran:
224
Vazba:
brožovaná
Tisk:
černobílý
Formát:
129 × 182 mm

Základní cena: 249 Kč Vaše cena s DPH: 129 Kč

"Vaše životy skončily! Jak prožijete ty další, je jen a jen na mně. Tak se věci mají."

Nová manga série - tentokrát pro odrostlejší (a cyničtější) čtenáře: Gantz! První díl z sedmatřicetidílné uzavřené série, která začíná tím, že hrdinu přejede metro... a pak to bude ještě horší. Šílené mimozemské příšery a čím dál masivnější a krvavější souboje. A hrdinové jsou někdy větší parchanti než ty emzáci.

Doporučujeme nejen čtenářům mangy!!!
Naše slova potvrzuje i recenzent Ondřej Hartman, který praví: "Ale nemyslete se, i děj jako takový to má zajímavý, plus některé prvky jsou skutečně fascinující – alespoň pro mě, jakožto neznalce tohoto žánru. Což je zpráva pro všechny nemangáky – zkuste Gantz – za málo peněz získáte hodně zábavy a nikdo vás nenutí kupovat další díl, který vyjde co nevidět.".

Jak dlouho vydržíte ve hře?
Poslední, co si Kei Kurono pamatuje, je, že ho přejelo metro, když se snažil zachránit opilého bezdomovce. Jak hloupá smrt. Ale přesto je stále... naživu?
Ocitl se v místnosti, ze které nemůže odejít, v místnosti se spoustou dalších neznámých lidí. A uprostřed té místnosti je černá koule, která hlásí, že pokud chce zpátky svůj život, musí jít lovit bizarní mimozemšťany. Kei Kurono vstupuje do hry na život a na smrt. Obyčejní lidé vyzbrojeni sci-fi zbraněmi a proti nim bytosti silnější a nebezpečnější než si kdy dokázali představit.

Máte chuť na další slevy? Chcete začít číst novou sérii a nevíte kterou? Tak to je tu pro Vás tato sekce!

Galerie 8

Komentáře 9

bigbiz #270895

Zase ste mi urobili obrovsku radost! Drzat tuto mangu v ruke v cestine nie je hocico...Diky CREW!

zdislav Pawlas #270896

crew prosim nemohli by jste urychlit vydavani mangy gantz ? vim ze ma 30 dilu plus minus a ne nechci cekat 6 let nez vydate vsechny dily chapu ze se nemuzete soustredit Jen na jednu vec ale prosim byl bych opravdu rad. precist jednu mangu mi zabere tak hodku a ocenil bych kdybyste to urychlili Dekuji. Jednak Jsem nedockavy a jednak nechci tuto mangu docist v 26 letech prosim vas pekne.jeste jeste jednou dekuji.

Pavlovský

Pavlovský #270897

zdislav: Ono, kdybychom se soustředili na jednu věc a vydávali jí třeba každý měsíc, tak čtenáře uštveme. To už se tu párkrát stalo, že úspěšná série vycházela tak rychle, že jí čtenáři nestíhali kupovat a pak zkrachovala. Což nechceme dopustit a sázíme spíš na pestrost. Zatím tedy pojedeme dál ve stejném tempu, které se pro tuhle mangu zdá zatím být ideální (snad už bez zádrhelů)... ale pokud se ukáže, že zájem roste, že se prodává rychleji - tak nevylučujeme, že taky zrychlíme.

Aneska #270898

Taky mě mrzí, že musím čekat nějakých 8 let, než se to přeloží. Chápu, že toho máte hodně a také chápu, že schválně překládáte pomalu. Nicméně, kdyby se alespoň trochu zkrátila doba toho čekání... No nic, vím že s tim se nedá nic dělat, tak to je a bude.
Co se týče mangy, celou jsem jí přečetla za nějakých 14 dní a za tu dobu už nic lepšího nenašla. Určitě by se zasloužila o větší popularitu, je to fakt nejlepší manga, kterou jsem kdy četla, nic jiného mě už nebaví, takže mi nezbývá nic jiného než ji číst stále dokola.
Nicméně až budu mít(jestli budu mít) konečně plnou sbírku, bude to úžasnej pocit.

Litoš #270899

Aneska: je to tak, jak pise Jirka Pavlovsky nize. Vyhodnocujeme, jak rychle se konkretni serie da vydavat, aby na sebe vydelala. Fakt to funguje tak, ze moc rychle znamena, ze ctenare utavime.

Kdyz se zajem zvedne tak, abychom mohli pridat na rychlosti, fakt to udelame.

A mame radost, ze se Gantz libi!

Kapis #270900

Aneska: už nikdy nic jiného tě nebude bavit a nebudeš číst, než tohle??

Charvos #270901

@Kapis: by me zajimalo na co si pri psano toho prispevku myslel :D:D:D

Kapis #270902

Charvos. naprosto nevinné myšlenky;)

Aneska #270903

Kapis: To jsem neřekla, jen podotýkám že mě ZATÍM nic neoslovilo více, než Gantz. Kdyby to bylo naopak, že bych dříve četla jiné mangy, tak bych jich asi měla oblíbených víc, ale je to teprve druhá manga kterou jsem celou přečetla. Za rok jsem zkoušela číst plno mang a anime, ale vždy jsem s tím po nějaké chvíli přestala. Nemám za potřebí číst něco, co mi vůbec nic neříká, je těžké, aby se mi něco líbilo. Je to jen můj názor, sto lidí, sto chutí. Kdybych narazila na Gantz až teď, třeba bych o to ani nezavadila