Blacksad (brož.) (Mistrovská díla evropského komiksu)

Blacksad (brož.) (Mistrovská díla evropského komiksu)
-10 % sleva
Série:
Mistrovská díla evropského komiksu
Žánr:
Detektivní
Scénář:
Juan Diaz Canales
Kresba:
Juanjo Guarnido
Překlad:
Richard Podaný
Datum vydání:
26. říjen 2021
Počet stran:
224
Vazba:
brožovaná s chlopněmi
Tisk:
barevný
Formát:
194 × 260 mm

Základní cena: 549 Kč Vaše cena s DPH: 494 Kč

Tato knížka zcela opanovala cenu Fabula rasa za rok 2012. Stala se NEJLEPŠÍM ZAHRANIČNÍM KOMIKSEM ROKU, NEJLEPŠÍ PUBLIKACÍ ROKU (tj. absolutní vítěz ankety) a její autoři, Juanjo Guarnido a Juan Díaz Canales se stali nejlepším zahraničním kreslířem resp. nejlepším zahraničním scenáristou roku. Cenu Fabula rasa každoročně udělují fanoušci komiksů, cenu pořádá komiksová databáze comicsdb.cz.

Kompletní vydání komiksů s černým panterem v roli soukromého očka, nádherně kreslené drsné školy - Blacksad. V knize se objeví jak komiksy, které vycházeli na pokračování v Crwi, tak u nás dosud nevydaný a zatím poslední díl.
Další kniha z řady Mistrovská díla evropského komiksu.

Galerie 10

Komentáře 11

music 23 #267125

Není to jen svazek toho co už vyšlo v časopisu Crew? Nebo to jsou úplně nové příběhy?

Litoš #267126

Knížka obsahuje čtyři alba a dvě dvoustránkové povídky. Tři alba z těchto čtyř postupně vyšla na pokračování v časopise CREW. Tj. krátké povídky a nejnovější album u nás ještě nevyšly.

Martin #267127

Korektora ovšem pověsit za uši (v shovívavějším případě) do průvanu. A nebo ho holt zajistit.

Litoš #267128

@Martin: co konkretniho jste nasel? Za usi povesime, jen mu potrebujeme na krk povesit ceduli, za co ze to bylo.

Micha-El #267129

Zdravím, dočkáme se někdy dotisku? Alespoň paperbacku?

jh666

jh666 #267130

Micha-El: Když už dělají dotisk k Druuně (viz předobjednávky), která vyšla teprve loni, tak bychom se snad taky jednou mohli dočkat.

Curro #267131

Tak to mi hlava nebere.Dělají dotisk na něco, co se dá ještě koupit a vyšlo nedávno. Ale takový Incal, který se nedá sehnat neudělají.

da-a #267132

Curro: dotisk Druuny slouží určitě i pro podporu prodeje druhého dílu, protože jen málokdo ze zatím neoslovených by šel do knížky aniž by znal její začátek. Myslím, že šance na dotisk Incalu znatelně stoupne ve chvíli, kdy se Crew rozhodne znovu vydat něco z tohoto univerza, věci před Incalem nebo po něm apod.

RaketovýŽid #267133

Už se tady párkrát psalo, že problém u dotisků francouzských věcí je cena práv. Aby bylo jasno --> Druunu vydávají Italové, proto je asi (hádám) jednodušší udělat dotisk Druuny než např. Incalu nebo Blacksada.

Pavlovský

Pavlovský #267134

Dotisky: U Druuny hrají roli dvě věci. Jednak bude druhý díl, jednak zmizela fakt děsně rychle... a jednak je to "menší" kniha, která se dá snadněji dostisknout. Incal je pořádný a drahý macek, který je finančně v úplně jiné kategorii. O Blacskadovi uvažujeme.

rajec #267135

Dotisk Blacksada by me taky udelal obrovskou radost, sehnat se fakt prakticky neda, pokud za nej clovek neni ochotnej nabidnout 3x tolik nez stal puvodne. Treba by ted zmizel podobne rychle jako Druuna...