Vyhlídka na věčnost

Vyhlídka na věčnost
-10 % sleva
Žánr:
Fantasy a sci-fi , Romantické
Scénář:
Jiří Kulhánek
Datum vydání:
11. listopad 2022
Počet stran:
544
Vazba:
brožovaná
Tisk:
černobílý
Formát:
110 × 180 mm

Základní cena: 499 Kč Vaše cena s DPH: 449 Kč

POZOR, NENÍ TO KOMIKS.

Žijí mezi námi – známe je z televize, z rozhlasu i z novin – mluvčí. Ovšem pouze jeden z nich je pan Mluvčí, ale na toho v hromadných sdělovacích prostředcích nenarazíme. Pan Mluvčí totiž příliš nemluví, pan Mluvčí pouze vyřizuje vzkazy, a když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz.

Komentáře 12

pbt #266115

Naprosto bombastická knížka. Kdo četl Noční klub 1,2 má malou výhodu.

norman #266116

Neřekl bych, že znalost nočního klubu je malou výhodou, ale je naprosto základním předpokladem pro četbu Vyhlídky na věčnost. Bez toho přijdete o strašně moc.

Knížka je opravdu skvělá, až na příhodu s Tobiášem a Denisou (do Denisi jsem platonicky zamilovaný už od prvního dílu Nočního klubu a ani Karolína s tím nedokázala nic udělat). Navíc transformace Tobiáše mi přišla víc epic než transformace (na samotném konci) Jana. Ale ve výsledku to je jedno. Cokoliv jsem zatím od Jiřího Kulhánka četl (skoro vše), to jsem si zamiloval pro jedinečný styl vyprávění, napětí a humoru (skvělého).

Už se nemůžu dočkat další knihy. More of this, please!

dan #266117

..jo možná je skvělá, ale musíte mít štěstí a přijít vám dobře vytištěná kniha a ne několik listů, které se v knize opakují a to co tam má být tam není..

Jan Fedor #266118

Je to vskutku dobrá knížka a mám výhodu znalosti Nočního Klubu a ostatích Kulhánkovo knih takže Vyhlídka je velice zajímavá a obzvlášť Devlin je dobrej

Mari V.

Mari V. #266119

Pro mě zatím nejlepší knížka od tohoto autora. :) Za tu dobu co jí mám, jsem ji četla nejméně 6krát a stále se k ní ráda vracím. :) Těším se, až vyjde od tohoto autora další kniha. Už je pomalu na čase. :)

Patejl #266120

Neví někdo něco o tom, že minulý rok vyšly knihy mistra v nějaké nakladatelství UFO? Jak jsem hledal, tak takové nakladatelsví jsem neobjevil.Teď se tyto knihy nabízejí na Aukru.

brum brum #266121

Patelj, mně to připadá jako snaha o vytřískání peněz. Někdo si to vyrobil a teď zkouší, kdo se chytí.

Pavlovský

Pavlovský #266122

Tak to je tedy hodně drsný...

brum brum #266123

Vzhledem k těm pálkám a "Pro Klub českých scifistů vydalo..." a celkově vzhledu, jako by šlo o oficiální publikaci, by se to asi dalo narvat nejen do porušování autorského zákona nebo něco na ten způsob, ale do něčeho s podvodem. V nouzovém stavu :-D Frajer.

Karel #266124

No myslím si, že by Crew měla zakročit. Přece jen jim někdo prodává padělek "Vyhlídky na věčnost"na kterou mají autorká práva. Nebo se mylím?

Charvos #266125

@Pavlovsky: btw, kdyz uz se to tu rozjelo, tak nevite jestli nas nechce necim kulhanek prekvapit?

Pavlovský

Pavlovský #266126

Charvos: Pokud ano tak budem překvapení spolu s vámi.