Incal (brož.) (dotisk) (Mistrovská díla evropského komiksu)

Incal (brož.) (dotisk) (Mistrovská díla evropského komiksu)
-10 % sleva
Série:
Mistrovská díla evropského komiksu
Žánr:
Fantasy a sci-fi
Scénář:
Alejandro Jodorowsky
Kresba:
Moebius
Překlad:
Richard Podaný
Datum vydání:
15. září 2017
Počet stran:
308
Vazba:
brožovaná s chlopněmi
Formát:
194 × 260 mm

Základní cena: 689 Kč Vaše cena s DPH: 620 Kč

Všechno, co jste kdy od SF komiksu chtěli, ale netroufli jste si o to říct.

Incal je jeden z nejslavnějších a nejzásadnějších komiksů našeho kontinentu. Je to monument, který s neskutečnou výtvarnou nápaditostí zachycuje všechno od androidů až po zkázu světa, ale navíc přidává velikou porci poezie, humoru a mystiky.
Do přetechnizované a despotické galaktické budoucnosti je zasazen příběh bezvýznamného detektiva Johna Difoola, který se stane groteskně nepatřičným „vyvoleným“, nositelem a mluvčím magického předmětu, Incalu, který jediný může zachránit vesmír přes útokem Temnoty.
Série jeho bleskových dobrodružství nás zavede napříč galaxií a ještě dál, až za hranice úžasu.
INCAL si plně zaslouží vyjít v řadě Mistrovská díla evropského komiksu – nic zásadnějšího se v Evropě neobjevilo. U nás vyjde všech šest alb v jednom jediném svazku!

Galerie 10

Komentáře 19

JETPACK

JETPACK #265954

Je dobré pohlížet na svět jako na sen. Když se vám zdají zlé sny, probudíte se a poznáte, že to byl jen sen. Říká se, že svět ve kterém žijeme se od zlého snu v ničem neliší.

jony #265955

Skvělé. Dnes jsem to dočetl. Moc děkuji za vydání. Vím, že je asi brzy, ale alepson teoreticky. Je šance na další kousky z tohoto universa?

Adeo #265956

Vynikaji komiks,precet jsem to jednim dechem...vsem doporucuji.

maxval

maxval #265957

Chtel bych se zeptat jestli se incal znovu obevi v prodeji kdyz je vyprodany. Chtel bych koupit metabarony a jak jsem vyrozumnel jedna se o stejne universum. ( jinak jsou metabaroni aspon tak dobri jako vyprava nebo black?)

RiP

RiP #265958

Mně tedy Metabaroni připadají lepší než Incal, což je na hranici zázraku, když je to později vzniklý prequel.
Srovnání s Výpravou či Blacksadem je trochu mimo možnosti racionálního mozku :-), ale řekněme to takhle: dost těžko se mi představuje, jak vypadá komiksář, který by se u Metabaronů nebavil :-)

Pavlovský

Pavlovský #265959

maxval: Inkal už není a dotisky neplánujeme. Ale k Metabaronům ho není nutné číst. Ono je i každé trochu něco jiného Incal víc metafyzický a Metabaroni je něco mezi space operou a starověkým mýtem.

velkyfunky

velkyfunky #265960

Ahoj, přimlouvám se za dotisk či druhé vydání.

Hitman

Hitman #265961

Taky se přimlouvám za dotist Incala. Dodnes si rvu vlasy, že jsem si ho nekoupil :-(.

S313 #265962

Taky bych chtěl dotisk Incalu. Ke komiksům jsem přišel až když byl vyprodaný a rád bych měl MDEK kompletní...

keysersoze #265963

Dotisk Incal v broži prosííím :(

Testament #265964

… a proč ne v kůži?…

dindaj #265965

určite už toto znova nedotlačíte??iný nakladatelia robia dotlač úplných kravín ktoré žerú konzumenti a niečo čo nie je práve konzumentská záležitosť druhú šancu len tak nedostane...myslím že by ste sa nemuseli báť že to bude strata...nikde nezohnatelné a ked už tak za 5násobnú cenu...

Pavlovský

Pavlovský #265966

dindaj: Řada MDEK je na výrobu hodně drahá - bavíme se o statisících. A samozřejmě, dotisk je i hodně riskantní. Obvykle, když vydavatel děla dotisky, tak je první náklad třeba 5000 a druhý jen 1000 ks - prostě radikálně menší, protože zájem je obvykle z větší části nasycen a lidí, co knihu shání, není tolik. My bychom museli udělat stejný náklad jako u prvního vydání a prodat toho úplně stejně. Vlastně víc, protože u druhého vydání by nemohla být vázaná verze (neboť je to sběratelská záležitost v omezeném nákladu), čili by to celé stálo jen na broži.

Ale jo, asi Incala časem dotiskneme, ale asi jako předskokana nějakému dalšímu příběhu z tohohle světa.Takže budete muset ještě chvíli vydržet. Tenhle rok plánujeme 3 MDEKY, víc už tam nevmáčkneme.

Majkl #265967

Pavlovský: a je možno napsat kdy vyjde třetí MDEK a především co?

monty.cl

monty.cl #265968

Majkl - no dvě knihy z MDEK jsou v připravujeme a ta třetí bude nejspíš pokračování Drunny pro velký úspěch...

Kapis #265969

nejspíš - ale radši bych taky konkrétní potvrzení;-)

x_ander #265970

Za urychlení druhé Druuny palec nahoru a rád slyším, že dotisk Incalu je taky předběžně v plánu. Stejně jako kolega níže jsem ke komiksům přičichl v době, kdy Incal nebylo možné sehnat a je to jediný MDEK, který mi chybí. A je docela logické, že dotisk přijde před jiným MDEKem z toho světa. Nevadí, že si počkáme, hlavně, že bude. Díky.

Pavlovský

Pavlovský #265971

Konkrétní potvrzení třetího MDEKu dáme, až to bude zcela jisté. Ano, usilujeme o rychlé vydání další Druuny, ale zatím fakt nemůžeme zaručit, že se to zvládne.

Dindaj #265972

Pavlovský:Dík za odpoveď.iste,veď o prachoch je dnes všetko...pri mojom šťastí je veľký predpoklad že dotlač miniem...ale možno tentokrát aj mne štastie vykopne zuby a stihnem kúpiť..no sťažil ste mi to tým že nie je ani len predpokladaný termín dotlače..ale tak skúsim číhať...ďakujem