Živí mrtví 2: Míle a míle

Živí mrtví 2: Míle a míle
-10 % sleva
Série:
Živí mrtví
Žánr:
Horor, zombie, thriller , Znáte ze seriálů
Scénář:
Robert Kirkman
Kresba:
Charlie Adlard Cliff Rathburn
Datum vydání:
2. leden 2013
Počet stran:
136
Vazba:
brožovaná
Formát:
169 × 259 mm

Základní cena: 299 Kč Vaše cena s DPH: 269 Kč

Skupina přeživších kráčí světem, který ovládají mrtví a snaží se najít bezpečné místo. Jenže bezpečí se hledá hodně těžko a smrt se skrývá i na těch nejnevinnějších místech a při každém setkání si vybírá svou daň.
Živí a mrtví patří k nejzásadnějším komiksovým sériím současnosti – a brzo se na televizích obrazovkách (doufejme i na těch našich) objeví seriál, který byl na jeho základě natočený. Seriál, který rozjel Frank Darabont, režisér snímků jako Vykoupení z věznice Shawshank či Zelená míle!

Galerie 5

Komentáře 4

matrosh #266103

díky moc za vydaní, akurát mě zamrzelo, že chybí obálky, šlo by to příště? jinak by nebylo špatné kdy by to bylo jako u fell, obalky jsou vyborná nahrada za kapitoly a taky víc vynikne dramatičnost a cliffhanger.

Litoš #266104

matrosh: podíváme se na to.

David Horák #266105

Nápad s obálkami je na jednu stranu dobrý, ale na na druhou stranu má podle mě i svá negativa. Pominu to, že rád dělám knížky 1:1 k originálu, kde jediné co je změněné je jazyk. Proti bych postavil tři důvody. Za prvé jde o jeden příběh, kde by to kouskování obálkami mohlo narušit jeho plynulost na rozdíl od takového Sandmana, kde to svůj důvod má (na Fell se musím mrknout, ten jsem propásnul). Za druhé \\\"cliffhangery\\\" jsou i v samotném komiksu, vždycky na konci sešitu je buď jednostránkovka nebo zajímavý zvrat. A třetí věcí je, že je to ČB komiks, kde ty obálky tak nevyniknou. Jak říkám, není to špatný nápad, ale pro Živý mrtvý se podle mě nehodí. Obálky byly na konci v jedničce pro zaplnění tiskového archu, ve dvojce to vyšlo akorát, takže jsem obálkami nedoplňoval. Uvidíme, jak to vyjde v trojce, která doufám bude.

Ravenn #266106

Galerie obálek mě docela chybí. Stejně jako v Omnibusech kde by mohly být všechny obálky co k tomu byly.