Vražedný sokol (výběr z limitovaných obálek)

Datum vydání:
12. září 2024

Kateřina Vimmerová

A v pozadí předprodeje tohoto komiksu se odehrává lítý boj! Rozdíly mezi prvními a posledními dvěma místy jsou totiž naprosto minimální, a tak se pořadí může rychle změnit. Máme dobrou zprávu pro ty, kteří si pořídili obálku inspirovanou alby Mötley Crüe a Megadeth – zatím to vypadá, že se mohou těšit na opravdu raritní vydání! Dokonce raritnější než Sandman Omnibus, svazek první (superlimitovaná číslovaná verze). ;) 

Série:
Vražedný sokol
Scénář:
Daniel Warren Johnson
Kresba:
Daniel Warren Johnson
Datum vydání:
15. říjen 2024
Počet stran:
272
Vazba:
pevná
Tisk:
barevný
Formát:
179 × 276 mm

Galerie 1

Komentáře 3

Fry

Fry #287160

tak jak to nakonec dopadlo? kolik kusů jaké verze vyjde?

Jiří Pavlovský

Jiří Pavlovský #287162

@Fry No... můžu říct, že někteří budou mít doma opravdu pěknou raritu. Je vidět, že jak tam není nějaký deadline (bude jen 100 ks), tak to na lidi zase tak nezabírá. I když je to možná dobře, možná to je věc, kterou si fakt koupili pouze fanoušci a ne šmelináři.

Skull

Skull #287164

@Jiří Pavlovský Tohle je myslím dobrá cesta, jak to dělat, tedy systém předprodeje v nějakém časovém limitu, ať už jde jen o obálky, nebo celkově speciální titul, aspoň je vidět, o co je zájem, a zároveň nejsou fanoušci omezeni počtem vydaných kusů.
Já si vybral Megadeth: Rust in Peace, výborné album a krásný přebal, a ta parafráze na Vražedném sokolovi je úžasná... Ale jsem zároveň smuten, protože bych chtěl i ty další verze... (a to nejsem žádný typický fanoušek metalu, tj. monomanický). Jenže už takhle jsem za komiksy utratil spoustu peněz. Tímhle tempem mě zruinujete.
Ale i tak díky! Klidně bych všech pět verzí koupil, ať CREW vzkvétá! Leč už je pozdě, zdá se...