Naruto 40: Absolutní umění

Naruto 40: Absolutní umění
CREW Manga
-10 % sleva
Série:
Naruto
Žánr:
Akční a dobrodružné , Má anime
Scénář:
Masaši Kišimoto
Kresba:
Masaši Kišimoto
Překlad:
Jan Horgoš
Datum vydání:
22. listopad 2018
Počet stran:
192
Vazba:
brožovaná
Formát:
114 × 174 mm

Základní cena: 229 Kč Vaše cena s DPH: 206 Kč

Akacuki dopadli dalšího hostitele. Naruto ovládl novou techniku a Sasuke se vymanil z vlivu Oročimarua. Po přeskupení sil a doplnění týmů se nyní vydávají završit své plány. Naruto doufá v Sasukeho návrat, Deidara se chce pomstít Narutovi a Sasuke netouží po ničem jiném než zabít svého dlouho nenáviděného bratra. Mračna se stahují a svět nindžů čeká další velký střet.

Galerie 8

Komentáře 4

wherearetheavocados #269645

Vydáte celou sérii Naruta až do 72. mangy? Kdy vyjde Naruto 41 : Jiraiya's Decision?

Pavlovský

Pavlovský #269646

wherearethavocados: Jo, máme to v plánu. A číslo 41 vyjde v únoru.

Fry

Fry #269647

Nevím jestli je to problém jen mého výtisku (ale všiml jsem si, že tady na stránkách to máte uvedeno taky špatně) že na zadní straně obálky je stejný text jako u dílu 39.

Místo: "Souboj Deidary se Sasukem vrcholí a nejvýbušnější z Akacuki se pomalu ale jistě dostává do úzkých. Odhodlán neskončit opět v zajetí šaringanu, rozhoduje se Deidara použít nejsilnější ze svých technik, která zničí vše v okruhu několika kilometrů. Daleko od probíhajícího střetu se k akci rozhoupává vůdce Akacuki a s konečnou platností vydává rozkaz ulovit hostitele devítiocasého."

je tam opět: "Akacuki dopadli dalšího hostitele, Naruto ovládl novou techniku a Sasuke se vymanil z vlivu Oročimarua. Po přeskupení sil a doplnění týmů se nyní vydávají završit své plány. Naruto doufá v Sasukeho návrat, Deidara se chce pomstít Narutovi a Sasuke netouží po ničem jiném než zabít svého dlouho nenáviděného bratra. Mračna se stahují a svět nindžů čeká další velký střet."

Asi nepozornost ... ale zrovna takhle na obálce by se to asi stávat nemělo :/