DRUUNA (váz.) (Mistrovská díla evropského komiksu)

DRUUNA (váz.) (Mistrovská díla evropského komiksu)
-10 % sleva
Série:
Mistrovská díla evropského komiksu
Žánr:
Erotické
Scénář:
Paolo Eleuteri Serpieri
Kresba:
Paolo Eleuteri Serpieri
Překlad:
Michaela Řezáčová
Datum vydání:
20. listopad 2015
Počet stran:
196
Vazba:
vázaná
Formát:
191 × 260 mm

Legendární sci-fi sága s erotickým nádechem přichází do Čech v kompletní a necenzurované podobě! Jedno z největších, nejlépe nakreslených... a rozhodně jedno z nejvíce sexy děl evropského komiksu se k nám dostává v důstojném zpracování coby další příspěvek do řady Mistrovská díla evropského komiksu.

Krásná Druuna se probojovává zničeným postkatastrofickým světem plným zrůd a mutantů, aby odhalila jeho tajemství... a dost často i sama sebe. Druuna patří mezi zásadní evropské komiksy – a to jak díky Serpieriho nádherné kresbě (která úžasně vystihuje vnadnou hrdinku i děsivý svět kolem ní), tak díky nápaditému příběhu s ekologickými motivy, ve kterém se řeší témata lidské přirozenosti.

Co na Druunu říkají čtenáři?

Druuna je perfektní. Sex, mutanti a násílí v libovolné kombinaci, všudypřítomný apokalyptický zmar, hnus, syrovost a k tomu výborný scénář co umí překvapit.. prostě sci-fi labůžo. Měl jsem všech 8 dílů v english od Heavy Metalu (sem tam lehká cenzura) a musím říct, že české vydání mě kvalitou překladu a provedením velmi potěšilo (ne, že bych to u MDEK nečekal:) ) /Vrenn/

Po prvním českém albu mě Druuna moc nenadchla, ale v ucelenější kolekci kupodivu dává větší smysl. Je vidět, že to co zpočátku vypadalo jako prvoplánové zvrácenosti má v ději opodstatnění a že to všechno není jen o oblinách a vyhřezlých mutantech. Na delší štaci Druuna překvapí celkem zajímavým a vcelku logicky invenčním příběhem. Akorát že místo kvérů se používají kozy. Druhé české vydání je sice menší, než původní z Comics Centra, ale rozhodně má lepší technickou kvalitu a podstatně sytější barvy. /Louza/

Skvělý erotický postapo komiks. V této knize jsou první tři příběhy z osmidílné řady. Kniha je perfektně udělaná a i bez přebalu má pěkné desky se stříbrným písmem. Co se týče komiksu, tak nemám co dodat, Druuna mě vždy bavila a jsem rád, že ji mám takto v tištěné podobě. 100% :) /ConanVJ/

Tohle mi prostě úžasně sedlo a dlouho to ve mě doznívá.... Snad se někdy dočkáme pokračování. /Absinther/

Uvedené komentáře byly přejaty ze serveru www.comicsdb.cz

Galerie 9

Komentáře 26

backlajean #268082

Dakujem. Druunu som nepoznal, ale kupujem si kazdy MDEK a velmi milo ma to prekvapilo. Teraz mam chut si kupit vsetky diely Druuna. Planujete este nieco vydat od Serpieriho?

Michal #268083

pro Pavlovský
Chtěl jsem se zeptat,zda ještě půjde sehnat u Vás vázanou verzi.Díval jsem se a v Arkhamu i obchod-crew není na skladě.

Pavlovský

Pavlovský #268084

backlajean: Zatím to vypadá, že druhý díl bude.

Pavlovský

Pavlovský #268085

Michal: Ne, bohužel. Totálně pryč. Během cca čtrnácti dnů. U dalších knih už asi počet vázaných výtisků zvedneme, ale stejně doporučujeme dlouho nečekat. Zvláště, když další bude Rosinski.

Michal #268086

Děkuji za odpověď.

Kapis #268087

Já říkal, že toho je třeba vydat kapku více;) Je to už zavedený titul, kvalitní věci, to bylo jasné, že se po tom zapráší - a třeba by to při větším nákladu vyšlo i trochu levněji....

x_ander #268088

Jsem rád, že se MDEKům takhle daří, imho nejlepší komiksová řada, která u nás vychází. Sám jsem ji objevil až před rokem skrze Metabarony a během následujícího půl roku dokoupil všechno ostatní. Až na ten Incal, který prostě není k sehnání. Takže si opět dovoluju drze orodovat za dotisk :)

tomas #268089

Dufam ze druuna bude komplet cela. Ze nebudete tak hlupi a nevydate ju o dva roky ale co najskor kym su ludia nazhaveny. To sa bude predavat este lepsie ako prva cast. Dufam ze do pol roka ju tu mame ;-)

Pavlovský

Pavlovský #268090

tomas: Další Mdeky už jsou naplánované - ale nebudeme lhát, že nás velký zájem o Druunu taky nenažhavil a že jsme nezačali uvažovat o rychlejším vydání dalšího trojdílu. Problém ale je, co pak? Poslední trilogie ještě není dokončená... a Serpieri místo posledního dílu teď kreslí prequel.

P.G. #268091

Také se přimlouvám za další Druunu co nejdříve :)

Dantes #268092

Velký dík za Serpieriho. Poslední půlrok (od Bilala) jsem nesledoval novinky a tak mě Druuna v regálu knihkupectví přivodila opravdu příjemný šok. Kresba je prvotřídní, vedle ní působí Incal a další kousky dost odflákle. Moc se těším na pokračování.

tomas #268093

Pavlovsky... Nevyznam sa v komixoch ako vy ;-) predsa len sa pohybujete v tejto sfere o nieco dlhsie a mate vacsi prehlad. Nevedel som ze druuna este neni dokreslena ale aspon tie co uz su by bolo fajn vydat co najskor a ked dokresli ju ten co ju kresli ked dovtedy dozije dovydat aj posledne dieli ;-)

gaspoda

gaspoda #268094

Pavlovský:zminujete že další na řadě bude Rosinski.znamená to že na sklonku jara nás potěšíte pro mě perlou mezi komixy a to THORGALEM??

monty.cl

monty.cl #268095

gaspoda - mrkni se do připravujeme a zjistíš, co od Rosinskeho to bude... Thorgala tu nejspíš už nikdo nikdy nevydá, protože každý, kdo to v ČR zkusil, tak na to dojel.

Gmork #268096

Neplašte, 35. díl Thorgala vyjde až v listopadu.:)

gaspoda

gaspoda #268097

tedy western
je mrzoutské že na thorgala fšíchni dojeli
je prevda že v čr vychazel v zahadnejch dílech už od xtýho 90roku.zbytečna mi i připadala i pevna vazba přesto musel sem ji mít.nechapu proč to lidi nekupujou a radejí frčej radoby superhrdinech xxxty serie.
bylo by fajn kdyby to vyšlo uceleně.
narazil jsem na thorgala na warforu kde šel stahnout do tabletu pomalu kompet.není to ale ono jako držet knihu nebo časopis v ruce.
pro mě je thorgal legenda mezi komixy kdy sem narazil na něj v 90letech s funnky kovalem snad vyšel.
to bylo oldschool.ted když jdeš do komixprodejny horko težko mě tam něco nadchne.
proto držím palce m.d.e.k. a vyhližím další new veci co vydavaj.druuna byla hoooodně coool.
ted se mazlim z blackshadem taky nadhera.

Gmork #268098

gaspoda: Už jsem to tu zmiňoval, ale jestli jsi velký fanda do Thorgala, tak nejsnadnější cesta, jak se k němu dostat je e-shop knihy24.cz Aktuální díly tam jsou za 180,- v tvrdé a 140,- v měkké vazbě. A v té polštině to dáš, není to žádná věda. Já si tak třeba o vánocích přečetl Kriss de Valnor 4.- Ostrov ztracených dětí. Tady se Thorgala nedočkáš.

Flix #268099

Pán Pavlovský, bolo by možné brať neustálu reklamu na poľské komiksy ako spam a mazať ich?

Gmork #268100

Já věděl, že se někdo ozve, ale čekal jsem toho víc.:)

Pavlovský

Pavlovský #268101

Flix: Že jo? Ale holt už jsme si na to zvykli... :-)

Gmork #268102

Klidně to smázněte, já beztak už dělám evropskou osvětu jinde. Anebo ještě líp, Thorgala jim vydejte, ať tu furt nebrečí.

Charvos #268103

@Gmork: no nevim, jediny kdo tady breci za torgala si tady ty ;) my ostatni oplakavame Dredda ;), (pripadne Torpeda a Maxxe :'( )

Gmork #268104

Charvos: Ty po něm tedy určitě nebrečíš, když to neumíš ani správně napsat.

Charvos #268105

@Gmork: presne, a proto tam je ten smajlik ;)

Dan Dare #268106

Ano, po Thorgalovi brečím já. V polštině ho nemám. Z trucu nechci. Vydat, vydat!

Gmork #268107

Co se týče českého Thorgala, zastávám na tuto letitou problematiku ryze vědecký a sofistikovaný názor - Bazinga!:)