Incal (váz.) (Mistrovská díla evropského komiksu)

Incal (váz.) (Mistrovská díla evropského komiksu)
-10 % sleva
Série:
Mistrovská díla evropského komiksu
Žánr:
Fantasy a sci-fi
Scénář:
Alejandro Jodorowsky
Kresba:
Moebius
Překlad:
Richard Podaný
Datum vydání:
3. leden 2011
Počet stran:
308
Vazba:
vázaná s přebalem
Formát:
196 × 267 mm
Všechno, co jste kdy od SF komiksu chtěli, ale netroufli jste si o to říct.

Incal je jeden z nejslavnějších a nejzásadnějších komiksů našeho kontinentu. Je to monument, který s neskutečnou výtvarnou nápaditostí zachycuje všechno od androidů až po zkázu světa, ale navíc přidává velikou porci poezie, humoru a mystiky.
Do přetechnizované a despotické galaktické budoucnosti je zasazen příběh bezvýznamného detektiva Johna Difoola, který se stane groteskně nepatřičným „vyvoleným“, nositelem a mluvčím magického předmětu, Incalu, který jediný může zachránit vesmír přes útokem Temnoty.
Série jeho bleskových dobrodružství nás zavede napříč galaxií a ještě dál, až za hranice úžasu.
INCAL si plně zaslouží vyjít v řadě Mistrovská díla evropského komiksu – nic zásadnějšího se v Evropě neobjevilo. U nás vyjde všech šest alb v jednom jediném svazku!

Komentáře 2

zombeat #265952

prosim vas neviete konkretne kedy bude Incal dodany na slovensko? a cirou nahodou sa nepripravuje vo velmi dalekej buducnosti prelozit aj sagu Metabarons? dakujem

Pavlovsky #265953

Zombeat: Na slovensku by měl být brzo... rozhodně v prodejnách Brlohu. Ti to berou skoro okamžitě. Předpokládám, že příští týden to tam je. A Metabaroni záleží na úspěchu Incalu. Chtěli bychom.